View Single Post
Staro 17.06.2010., 20:08   #1238
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Stigli i mene problemi sa W7.
Naime koristim W7 X64 Ultimate i imam problema sa web kamerom.
Kad sam kupio kamericu, uz nju nisam dobio drivere za W7, no to mi u tom trenutku nije predstavljalo problem pošto su Windowsi sami prepoznali kameru i skinuli drivere za nju.
Problemi su počeli kada sam išao ručno instalirati programe koji inače idu uz tu kameru, znači one pizdarije za izradu slike i snimanje videa.
Lijepo uredno skinuo drivere sa proizvođačeve stranice, raspakirao ih, pokrenuo instalaciju i na pol instalacije dobijem BSOD.
Komp se restarta, kad je učitao sve, ja ponovo pokrenem instalaciju i on ju ko fol dovrši do kraja, međutim više mi kamera ne radi niti ju Skype prepoznaje.
Da stvar bude gora, nemogu obrisati drivere, iz add/remove pokrenem deinstalaciju, ona se dovrši, ja restartam komp a driveri opet u kompu.
Pokušao sam ručno brisat sve unose iz registry-ja, međutim nekih 20% od tih unosa ne mogu obrisati, jednostavno mi izbaci poruku da je nemoguće pristupit podacima.
Pokušao sam i modificirati podatke, međutim ista stvar, pokušao sam i CCleaner-om međutim niti on nemože obrisati.
Dali ima itko kakvu pametnu ideju šta da napravim da ponovo osposobim kamericu, potrebna mi je zbog komunikacije sa dragom koja je na drugom kraju lijepe naše, a da ne reinstaliram windowse, jer na kraju ću najvjerovatnije opet doći do istog, opet će mi zatrebati neki od programa za snimanje slike ili videa i to će opet zaštekati.