View Single Post
Staro 17.06.2010., 16:46   #268
anri
Registered User

Datum registracije: Jun 2010
A sad šta je tu je, budemo pričekali pa vidli jel će doć šta ili daj bože neće ali ak dođe nema mi druge nego žalit se pa vidit kaj se da izvuć. Jedino kaj može doć je za registraciju i osiguranje a to i nije tak mala svota koliko znam

Citiraj:
Autor The Pill Man Pregled postova
Ajde neka mi neko ovo objasni. --nisam stigao pročitati sve postove prije pa sorry--

Inina pumpa, nalio gorivo u kineza -baotian- platio i sjeo na motor (progledajte mi kroz prste pa recimo da je to motor). Pošto je upeklo sunce a imao sam telefonirati, razgovor sam obavio sjedeći na motoru pod nadstrešnicom pumpe. Pred kraj razgovora policijski auto kao u filmovima zagradi izlaz sa pumpe i uperi prstom prema meni.
Ne shvaćajući da trebaju mene (mislio sam da nešto pokazuje kolegici) nastavim razgovor još par sekundi i krenem prema izlazu, tj. policijskom autu a oni mene pozovu rukom, ja upitam jel ja? a oni rekoše da se parkiram malo dalje uz cestu.
Zaustavim se, oni pored mene, otvore prozor auta, ja kažem izvolite a oni da sam prešao preko pune crte u susjednom tunelu!!??

Kroz tunel nisam prošao a mjesto gdje smo razgovarali mi je taj dan bila najbliža točka što sam tunelu prišao --oko 700m--.

Kažem da su me zamijenili s nekim i da sam ja tu došao iz drugog smjera, oni kažu da ih varam i da se tako ne mogu ponašati.
Ja siđem s motora i priđem autu bliže zbog buke prometa i kacige (skoro sam stavio glavu na prozor) i počnem im objašnjavati gdje sam bio, što sam radio i da griješe, a oni me ohlade tekstom da mi to nije u redu i da je "sve njima jasno". Pri ovom zadnjem dodaju gas i meni pred nosom odjure!!!!:

Naravno da sam ostao pa recimo kao gov.. nasred cete, sa zbunjenim pogledom prema vozilu koje je kao metak odzujilo ispred mene.

Nakon ovog cijeli dan se razmišljam jesam ja to imao gubitak razuma pa sam sve to umislio ili bi gospoda cajci trebali na kontrolu vida.

Što ako mi sada pošalju kaznu? A zbilja nisam kriv.
E to se zove peh, kad znaš da nisi ni kriv ni dužan a ispadne da jesi.
Koliko sam ja skužil nisu ti uzeli nikakve podatke, jedino ak su registraciju zapisali al svejedno možda ima benzinska kamere ili kaj pa neće vjerujem bit velikih problema, možda može ko posvjedoćiti jer nemaju nikakvih dokaza . a ono kaj su te naribali to te najmanje košta.

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 17.06.2010. u 21:39. Razlog: dupli post...
anri je offline   Reply With Quote