View Single Post
Staro 17.06.2010., 16:32   #136
khm
Banned

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Pod prilagodite nisam mislio ajmo svi biti nepismeni. Ako je nekom stalo do toga neka. Živcirati se jer nekom drugom nije je jednostavno glupo.

Ali ne uvažavanje nečijeg mišljenja ili ideje čisto zbog toga je jako bahata i glupa stvar. (govorim o slučaju kada razumiješ što je osoba željela reći, a ne sviđa ti se kako je to rekla).
Na sta bi ličio forum kad bi većina ovako pisala:

Citiraj:
Smanjuje mi se free space na laptopu
pozdrav svima,
tamo u folderu my computer ( na laptopu) di je local disc di mi pise total size i free space, free space mi opada iako nista ne skidam sa neta i ne diram,
imo sam 1,50 gb slobodnog prostora , a sada ga imam 600 i nesto mb
(dogadjalo bi se da mi i poraste ,ali mi cesce opada,svaki put kada idem na my computers mi je drukciji free space)
skeniro sam sa malwarebytesom i nije mi nijednu infekciju naso
bio sam updateo sa avg antivirusom i to je sve ok u potpunosti, ccleaner sam koristio i to je ok
u cemu bi problem bio
Ovdje se ne radi samo o tome da ovakav pravopis ide na dušu pojedinca, ovdje se radi o cijelom forumu i njegovom izgledu.
Ako su postovi pismeniji odma i forum izgleda ozbiljnije, pogledaj bug.hr, zbog nepismenosti te dječurlije forum je teško smeće.
Kako postoje pravila foruma koja se tiču npr. potpisa, veličine slike u njemu i sl. tako bi trebala biti i neka pravila oko pisanja postova, ne može svako baljezgat kako mu se digne.

I šta si se ti našao branit nepismene?
Zapravo, ovdje ih nitko ni ne napada, nego upravo suprotno, ovo su dobronamjerni savjeti, ali očito se bacaju biseri pred svinje.
khm je offline