View Single Post
Staro 17.06.2010., 14:00   #26
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Bože mili koja je ovo patetika.

1. Crko ti je router koji nije pod garom. Tough luck, dogodi se. Tko je kriv za to? Viša sila.
2.Sorry stari, ali vezan si ugovorom koji još nije istekao i NITKO, niti jedna firma ti neće dati da potpišeš novi i ostvariš pogodnosti potpisivanja novog ugovora prije isteka sadašnjeg. Sam si uzeo hard, otplati ga. Tko je kriv za takvu situaciju. Ti.

Tebi posao ovisi o netu Bio bi ti isti dan u dućanu po novi adsl modem/router ili kupio preko oglasa. Barem su ti uređaji bagatela (čitaj plaća jednog radnog dana za entry level uređaj).

Ovo sa prodavanjem dionica me isto dobro nasmijalo. Njima znači nešto tih par TVOJIH dionica. Isplaćivali oni dividendu tebi ili svetom petru svejedno. Nisi kupovao dionice zbog njih nego sebe (valjda).

Kaj ja nebum pročitao.
Netreba doslovno svaćat što sam napisao, kupovina routera je najmanji problem kao što sam napisao. A ovo da bi bio isti dan u dućanu stoji, no kako mi se sad poklopilo što sam otišao na par dana gdje ima interneta mi se ne žuri s netom kod kuće. Al ovo raspravljanje nema uopće smisla. Jer uopće nije bitno što ja radim, i gdje ću ja kupiti router. Jedino je bitno da njih niej briga a radi se o 30 dana. Meni bi najednostavnije bilo sklopit s njima ugovor na još 2 godine i dobit router, netrebam ic u ducan, netrebam trazit po netu, netzrebam nsita, ja sretan, onis retni.

Ali napominjem, opet se povlači pitanje, da če meni ističi ugovor za 2 mjeseca i ja dodjem kod njih i kažem pa dajte molim vas produžite mi izadjite mi u susret da ostanem sretan korisnik T-COMa, a oni kažu NE. Pa normalno da ću im reči, DOBRO onda idem kod drugog operatera, a oni kažu idi...

O tome se radi, možemo mi sad tu svašta pričat, a ovaj moj slučaj sam htio podjelit s drugima, da znaju da ne moraju niti pokušavat nešto slično, stoga sam i rekao da zatvore ovu temu jer će doči ljudi koji imaju previše vremena i traže raspravu koje nema.