Citiraj:
Autor Rain Man
Koliko ti kompliciras zbog tih 150 kn koje si mogao potrosit na trznici i dalje zivjet u miru. T-Com je firma koja zivi da zaraduje pare, a ne da djele okolo modeme. Moras ocekivat da ce te probat odbit u svakom slucaju. Jos da novi router kosta 2000kn pa bi ljudi razumjeli kompliciranje oko svega toga.
|
Gle lova nije uopće problem. Pa mi dademo kao što sam napisao T-COM-u preko 1000 kuan mjesečno, pa sad je bila dobra prilika da T-COM pokaže koliko im to znači, pokazali su da im ne znači baš.
Pa kupit ču ja modem, vec sam otvorio tržnicu da kupujem, moj posao se veže uz internet i ovo sad da sam 3 dana bez neta me košta puno love, stoga sam se sad odselio na par dana tamo gdje ima interneta...
Stoga ću si priskrbeti 2 modema, da ak se dogodi ovo da ne ostanem ni dan bez neta.
Ali je fora da moram sklopit ugovor za 2 mjeseca, pa bi bio lud da sklopim kod njih kojima nije važno jer nekako imam osjećaj da bi se u ovom slučaju s razumnim ljudima koji razumiju što gube a što dobivaju uspio dogovorit.