View Single Post
Staro 17.06.2010., 13:21   #261
[GOW]Nec
Premium
Moj komp

[GOW]Nec's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor anri Pregled postova
Pozdrav svima.

Evo prošo sam puno toga ali nisam pronašao sličan problem
Radi se o sljedećem, prijatelji i ja vozili smo se na neregistriranom motoru te je kasnije na motoru došao policajac i počeo pisati podatke u bilježnicu, u trenutku kad nas je vidio motor nije bio u voznom stanju nego me je prijatelj gurao a ja sam sjedio na njemu, imao sam kacihu na glavi, on je reko da ga ne zanima što me gurao da sam ja na cesti i to je ko da se vozim. AHtio me alkotestirati na što sam pristao ali alkotester nije radio. Provjerio je papire i nakon što je zapisao sve, u jednom trenutku bez objašnjenja sjeo na motor i odveo se.

Kasnije sam saznao da je nemilosrdan i da ne oprašta nikome pa me sad zanima što mogu očekivati i kako to eventualno riješiti, ništa mi nije ostavio i ništa nisam potpisao.

Hvala unaprijed.
Ništa nisi potpisao, bili ste dvojica, gurali ste motor... Neće biti ništa od kazne osim ako ste to radili po autocesti.
Ako ti išta dođe doma, igraj pokvareno. Traži suočavanje sa štrumfom, ako si ti ili kolega maloljetan, tim bolje, pozovite i roditelje. Što se tebe tiče niste bili u nikakvom prekršaju - guranje nije vožnja. Ili te je frend možda gurao 55 na sat kroz naselje..?