View Single Post
Staro 17.06.2010., 13:06   #20
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Evo nadopuna s T-COM-om.
Nakon ovog mozete lockat temu da ne ode u krivom smjeru.

Ovako, razgovarajuci s operaterom sam skuzio da ugovor istice za 70 dana, znaci skoro 2 mjeseca, a oni imaju u pravilniku da mjesec dana prije omogucavaju sklapanje novog ugovora pa ja mogu dobit novi modem za 50 lipa.

Molio sam ih buduci sam vec dugo njihov internet FLAT rate korisnik s 3 T-COM mobitela u kuci i jos sam njihov dionicar da mi izadju u susret i da mi sklope ugovor 2 mjeseca prije i tako dadu modem za 50 lipa.

Nisu htjeli, htjeli su mi uvalit modem za 800 kuna, a raskid ugovora me kosta 224 kune, pa sam rekao da na taj nacin mogu dobit mdoem za 225 kune. I to raskidom kod njih i skalpanjem ugovora kod nekog drugog. Na to su mi rekli da raskid kod njih znaci da nemogu iamt ADSL prikljucak 3 MJESECA.

Sad cu posudit modem i zdrzat jos tih 2 mjeseca ir eci im BYE BYE, stovise raskinut cu sve veze s njima, mobitel pretplatu, prodat cu dionice i reci BYE BYE T-COM jer vjerujem da se radilo o bilo kojoj drugoj tvrtci da bi se uspjeli dogovoriti, jer je i njima i meni u najboljem interesu da ja dobijem modem zabadava, a na njima da riskiraju s 1 mjesec modemom koji ionak ima garanciju 2 godine, a ako ni tako neide mogu iamt u svakom selu 2 3 routera polovna koja mogu posudit ovakvim slucajevim kao ja samo da ostanem kod njih. I sad da oni riskiraju i dobe od mene da bduem i dalje njihov dionicar, Mobitel pretplatnik, i sta ja neznam sve ne, oni kazu da mi nece izaci u susret.

Da neko ne pomisli da nisam probao sve, jesam, razgovarao sam najmanje s 10 operatera na helpdesku i bio u T-COM centru.

Zakraj cu im poslat email s prituzbom i linkom na ovaj psot pa nek si citaju.

P.S.S: vidis da ipak ne izlaze u susret korisnicima koji im mjesecno daju minimalno preko 1000 kuna.