Jutros kliknem prekidač na caseu (jučer normalni shutdown tj danas oko 2 ujutro

) - na tren zasvjetli sve normalno i onda ventovi potamne (ne ugase se skroz), neke ledice na ploči se pogase i komp ne boota (ne cvili ništa), nakon toga se opet pokrene jače kao da će bootat, pa opet potamni - i tako ljepo u krug...
Probam palit/gasit na caseu par puta - naravno ostaje sve isto...
Idem ja rastavit PSU (modao sam ga drugim ventom, a i tak nema gare) mislim si - ziher pun smeća pa je crko od pregrijavanja, ali banana - sve čisto, brikam na konektoru žice za paljenje i vrti svoj vent...
Ok - idem ja probat uštekat u ploču (još je rastavljeno bilo) čisto za svaki slučaj (ploča + grafa prvo same) i ghovno POSTa (normalno kad nema harda ne diže winse) mislim si...
Misaoni proces dalje - ok, ili neki od hardova ili dvd su u šlusu i bacaju PSU u kvar, idem prikapčat jedan po jedan pa ću vidjet koji prca sistem i bacit ga van...
Složim PSU natrag u cjelinu, pošetekam ploča + grafa - boota do POSTa ko i prije...
Prikopčam sistemski hard - boota...
Prikopčam DVD - ne boota, mislim si - AHA

sad ću gada bacit kroz van...
Otpojim ga i idem opet ploča + grafa + hard da budem 100% ziher i naravno - ne boota...

Probam opet ploča + grafa - opet neće...

Nenadhebivo...
Zaključak - mora biti ili PSU ili mobo u banani, nema baš izgleda da nešto treće može bit, slika na ekranu (kad je bootao) bila normalna i POST je normalno dugo trajao...
Istestirat ću naknadno PSU iz druge mašine (kad mi se bude dalo otići po drugi komp doma u zagroje) ne kupuje mi se baš novi PSU napamet ali eto ak neko ima još kakvu ideju...