View Single Post
Staro 17.06.2010., 12:01   #3
NameNo
Premium
Moj komp

NameNo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor taip@n Pregled postova
a btw, kak si ustanovio da prža ne radi? jesi je probao očistiti onim cd-om za čišćenje?
Ustanovio sam vrlo jednostavno, pritisnem gumb da mi otvori przilicu kad ono nista...(ni nakon nekoliko pokusaja). Otiso po iglu i gurnuo u onu rupicu pa ga otvorio. Stavim unutra dvd i zatvorim, a frajer ni da bi ga pokusao zavrtit (naravno winsi kazu da unutra nema nikakav medij). Ista stvar i kad stavim neki drugi cd/dvd...mislim da je stvar poprilicno jasna
Nishta idem nazvat pa javim sto je bilo...
na info!!

Citiraj:
Autor taip@n Pregled postova
trebaš zvati unus media zg, oni su preuzeli dio vemilovog poslovanja pa se raspitati jel to jamstvo u njihovoj nadležnosti....
Ma sad vidim da sam njih i zvao... gledao sam brojeve telefona na ve-mulj.hr, nisam ni primjetio da iznad broja telefona pishe unusmedia... uglavnom, stoka se ne javlja ni na jedan od 3 navedena broja telefona vec 2 dana! Nie ni cudo da propadaju gamad...

Nazvao sam ovog prvog distributera na popisu, dali su mi broj od servisa, nazvao tamo i kaze zena samo donesite laptop i racun i to je to... zasad se cini super, vidjet cemo kako funkcionira u praksi
Eto hvala jos jednom na pomoci, pozdrav!

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 17.06.2010. u 12:51. Razlog: spajanje postova
NameNo je offline   Reply With Quote