View Single Post
Staro 17.06.2010., 10:10   #2
taip@n
Master of the VCR
Moj komp

taip@n's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
trebaš zvati unus media zg, oni su preuzeli dio vemilovog poslovanja pa se raspitati jel to jamstvo u njihovoj nadležnosti....

no, ovdje imaš: http://www.toshiba-europe.com/eu/con...bgroup=Croatia , uvoznike za hr pa nazovi jednog ili pošalji email sa serijskim brojem lapa i razjasnit će ti i do kada ti vrijedi jamstvo i na što sve...

ja mislim da jamstvo vrijedi na sve dijelove lapa, osim baterije koja ima (ovisno o proizvođaču) 6 mjeseci ili godinu najviše...

također razmotri mogućnost doplate jamstva ako na to imaš pravo za još godinu ili dvije, ako imaš love... nije jeftino ali možda ti se isplati ako kažeš da ti je već sad počeo rikavati...

također se kod uvoznika raspitaj za ovlaštene servise jer lap na popravak ne mora ići u firmu gdje si ga kupio već izravno ovlaštenom serviseru...

a btw, kak si ustanovio da prža ne radi? jesi je probao očistiti onim cd-om za čišćenje?