LAcy, očito ti trebam ponovit:
Dobro sam ja shvatio svačiji post. Jednu tvoju rečenicu sam citirao jer na istu imam svoje mišljenje i stav. Ostalo nisam citirao jer čemu, pošto se slažem s svime ostalim što si rekao. Uvreda ko uvreda može biti svakakva, ali da ne filozofiram reći nekom da je glup, ne inteligentan, retardiran, zaostao - je uvreda. Koliko puta smo to vidjeli na forumu i osobno me uvreda ne dira. Ali kad vidim da dira nekoga drugoga, kome je ta uvreda destruktivna, onda se brinem.
Da ponovim još koji puta:
Ovim ne upirem prstom u osobu, moderatora, jer što ja imam od toga, čak i da priložim dokaz (koji trenutno nemam, jer je primjer o kojem pričam je bio dosta davno)? Pa nisam ja ovdje da upirem prstom, ali ako nešto nije u redu, onda ću reći da određeno ponašanje nije u redu. Jednako kao što se meni može reći da možda moje ponašanje nije u redu. Ali ne uvredama. Ja sam već konj, meni čak i ako kažeš uvredu ništa mi neće značiti.
Vezano na zavjeru, nisam siguran dali znaš što znači zavjera. Moje namjere nisu na štetu ove zajednice i foruma. Primjer iz života koji sam naveo je istinit, a ako si htio reći da lažem, onda reci: "Ne laži ili ne rise". Sve ovo je u svrhu poboljšanja međuljudskih odnosa, ako ste krivo shvatili ili me izvukli iz konteksta, ili niste htjeli čuti što govorim, ili ja nisam bio dovoljno jasan, ne znam što onda. Piši kuću propalo.
I sad stvarno, neda mi se više razglabat na ovu temu. Fakat, radije ajmo na pivu ko ljudi, ionako nisam dugo s forumašima bio na cugi...
Što se tiče same teme, dapače, ovakav sticky podržavam, meni će prvome dobro doći i pomoći, ali opet to je osobna stvar kako će se netko izražavati.