@SuperUnknown
Dijete - hvala. Moja pismenost nije na visokoj razini, često se koristim googlom. Napisao sam prvobitno dijete, ali mi je google sugerirao da se radi o dijetama (prehrana), pa reko valjda je djete onda. Iako kad duže gledam u riječ, vidim da mi nešto tu ne štima.
Imao si više pitanja, pa nisam siguran na koje misliš. Kao što rekoh, nisam htio da moja poruka bude ignorirana.
I da, slažem se sa svime što si napisao u zadnjem postu. Dobro pamtim i sam dane Carneta kao što također podržavam nadzor roditelja
@Domy, SuperUnknown
Gle, uzeo sam u obzir ovog od 14god, jer da ne izmišljam primjere, naveo sam iz stvarnog života. Srećom, drugi brat od 10god je teška flegma pa ga uvrede i ostale negativne disciplinske mjere ovoga tipa ne diraju na osobnoj razini.
I ne, ne možeš se prema klincu (bilo kojem) odnositi kao prema odraslom čovjeku, jer on to nije. Druga priča je jel mu je mjesto on-line ili nije, to se svi možemo ljutiti i protiviti tome, ali ne možemo promjeniti globalno. Stoga, svjesni da su oni i na ovom forumu, yebga, klinci su, treba ih disciplinirati, ali ne uvredama.
ps: I sad, ajmo radje popit pivu, nego dalje razglabat i vrtit kolo