View Single Post
Staro 17.06.2010., 08:16   #117
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
@Lacy, SuperUnknown
Shvatio sam ja vrlo dobro vašu poantu, iznio svoje stavove, ali i naveo jednu problematiku koja se javlja od strane drugih korisnika prema manje obrazovanim ljudima - djetetom (na temu gramatike i pismenosti). "Na sreću", sva moja muka i vrijeme utučeno da Vam dočaram akciju i reakciju na nečiju nepismenost - neukost - ne znanje je vrlo lijepo ignorirana i uzdigli su se totalno nebitni djelovi mog prijašnjeg posta. Uopće nisam bitan JA kao JA, nego djete koje je doživilo odbačenost od, da oprostite, obrazovanog i pismenog ali da oprostite još jednom, "glupog" (pod navodnicima) čovjeka.

Da razjasnim, ovo ne pišem da uperem prstom u pojedince, moderatore, nego činjenice koje imaju negativan učinak prema djetetu.

ps: Pregrizao sam sada jezik bar 30 puta, na Vaše *.* (sam dodaj neki negativni pridjev) komentare upućene meni, ali samo zato što ne želim da se izgubi poruka koju Vam pokušavam prenijeti. Ne znam dali imate djecu ili dali ste imali prilike raditi s njima, ako nemate, a planirate ih imati, razmislite o čemu Vam pričam. Ako Vam je to nemoguća misija, vratite se u Vaših 14 god. i stavite u poziciju današnje djece.

pss: Za kraj, nepismenost nije odraz inteligencije i nitko na tu temu ne zaslužuje uvrede. Neki su Vam to rekli direktno u jednoj rečenici, ja Vam govorim isto ali iz jednog drugačijeg kuta.

Sada sam sve rekao i rasčistio, ovim zaključavam svoja usta više na ovu temu i na ovoj temi.

Hvala na vremenu i razumijevanju.