View Single Post
Staro 16.06.2010., 23:23   #1
qpad
Premium
Moj komp

qpad's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Call of duty2 FPS problem!

Pozdrav, cod2 sam počeo igrati početkom 2008godine, igrao sam do sredine 9. mjeseca 2009godine, odnosno tad sam prestao zbog škole. Baš 2tjedna prije nego što sam prestao kupio sam novo računalo. Na novom računalo je bilo jako ljepo igrati, posebice zbog velikog FPS-a. Na dx9, te na max rezi sam imao 250fpsa lock, dok sam na dx7 mogao lockati 500 fps-a. Nakon dugo vremena neigranja došao je i taj kraj šk. godine te sam odlučio ponovno zaigrati kao u dobra stara vremena, te instalirati cod2. Nakon instalacije ušao sam u server, ukucao /com_maxfps 333, na dx7 te na moje zaprepaštenje komp nije mogao ,,povuči'' niti 333fps-a. Nakon toga fps-e sam lockao na 250, međutim niti na 250 FPS-a nije bio lock, odnosno FPS, pada kao lud! Pokušao sam reinstalirat drajvere nekoliko puta, reinstalirat igru, međutim ništa. Također sam pokušao s komandom /r_multigpu 1, međutim ništa (iskreno mislim da mi nije potrebna ta komanda za dignut fps jer imam sasvim solidan komp. Ukoliko netko ima ideju molim neka pomogne!

KONFIGURACIJA:

-Gigabyte ga ep45 ud3lr
-Sapphire HD4850 1GB Vapor-X
- Intel duo E7500, 2.93ghz
-Mushkin blackLine ddr2 1066mhz
-Corsair VX550W
- Hitachi 500gb

Inaće od kupnje novog kompa su promjenjene 2koponenete, a to su mbo i ram. Ali kao što vidite mbo je sasvim solidna, a i ram i više no dobar!
qpad je offline   Reply With Quote