Citiraj:
Autor Milentije
Ali opet, kada se sve sagleda, ovo je forum.
|
Zašto bi to bila isprika za nepismenost?
Pa baš zato sto je forum traži se neka doza pismenosti.
Inače, netko ko radi pogreške na č i ć je po meni prilično zatucana i neinteligentna osoba, zato što tu nije potrebno gramatičko znanje, ti trebaš vizualno čim ugledaš riječ na ekranu/papiru prepoznati da li je riječ ispravna ili ne.
To možeš ako si tu i tamo uzeo i pročitao novine ili neke članke po internetu ili ako si jednostavno išao u školu, sve ostalo je neshvatljivo.
Dakle, ne možeš napisati več, jednostavno ne možeš, zato što sam izgled ta 3 slova ti govori da tu nešto ne štima, barem ja tako razmišljam.
Ovi šta miješaju jer i jel su posebni pacijenti koji jednostavno nisu za život. To je stvarno ozbiljan problem u ljudskom mozgu.
Normalno da se svakom mogu dogoditi neke zanemarive pogreške u pisanju, ali griješiti na nekim banalnim stvarima i riječima koje dnevno upotrijebimo 200-300 puta to je već idiotizam.
P.S. Osobno koristim czs po forumima, čisto radi navike pošto sudjelujem i na nekoliko stranih foruma, ali bolje mi je i to gledat nego forsiranje kvačica, pogotovo kad dotični jedva zna koja mu je kvačica u imenu/prezimenu.