View Single Post
Staro 16.06.2010., 14:31   #94
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Da nije žalosno ovo bi bilo smiješno.
Činjenica je da klinci sve manje znaju koristiti se svojim materinjim jezikom, ali da su baš toliko nepismeni nisam očekivao.
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Samo pogledaj kako ekipa piše na ovom forumu pa će ti bit jasnije.
Ne možeš mi pisat kuča, hoču, neču, ču, če, čemo, čete. Za takve stvari dobivaš kolac, barem je kod mene tako bilo.
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Istina, gro korisnika foruma "ne zna" za interpunkcije, velka mala slova, ali vrhunac su mi biseri koji mjesaju "jel" i "jer".
Citiraj:
Autor hrcfaca Pregled postova
Jer se zna kad izlazi taj need for speed, za tdu mislim samo da je objavljen za amerićko tržite!
Ja samo preskačem svu tu nepismenost. Em te boli glava kad to ideš čitati, em ti treba jedno vrijeme da se dešifira kaj uopće piše, em na kraju skužiš da nema smisla. Većina ih se izvlači da je ovo forum/net i da koji qrac im neko ima prigovarati za (ne)pismenost, ali na kraju dana - dobar dio njih je nepismen i u pravom životu. Samo kaj sami sebi to nikad ne budu priznali. Nepismeni su do te mjere, da misle kak su svi ostali u krivu i kreteni, jer oni tak pišu i pričaju već godinama i kaj im neko ima pričati kaj je ispravno. Fejsbuk i instant internet generacija, koja nema pojma o pojmu, a bahate se di god stignu.
McG je offline