Citiraj:
Autor Matta
- rezoluciju 1080p palis u setupu pod video settings. naravno, to se odnosi na menije mede8era. ako je film u 720 ili jos nizoj rezoluciji promjena reze u setupu ne dize rezu filma naravno.
|
predpostavljam ako namjestim 1080p 24f tako nešto se zove funkcija mislim da automatski se mijenjaju rezolucije zavisno o rezoluciji u ripu , dali mede8er ima display jer nista mi ne svjetli naprijed osim lampice ))
imam problema sa instalacijom firmwarea, citao sam upute i radim po njima, iskljucim kabel od napajanja pa ga uključim, džim power dugme čim kliknem na power dugme lampica pocrveni i poplavi , drzim 10 sekundi i nakon sta je lampica pocrvenila pa poplavila više je uopće nema , pustim dugme nakon 10 sekundi cekam miunt dva i firmware nije instaliran , instal fail mi stoji na internom disku sam bez foldera dali mora biti u folderu ili je svejedno, di falivam?
već 2 dana pokusavam ubacit firmware pročitao sam upute ali neznam zasto neće ili nešto krivo radim može mi netko pomoći, gore sam opisao postupak