View Single Post
Staro 16.06.2010., 13:03   #93
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
samo imajte ipak na umu da postoje ljudi koji namjerno ne koriste čćšđž, nego csdz. velika/mala slova na pocetku recenice, imena, drzava itd., sve to isto znam, ali ne koristim jer je ovo forum. da pisem zahtjev za posao, clanak, recenziju ili ista sto je napravljeno s svrhom predstavljanja masi ljudi, onda bi bilo sve po PS-u.

tako da ono, idete malo u krajnjost. ipak je ovo mjesto gdje mi ne kljuca profesorica (a bilo je to prije podosta godina posljednji put ) na najmanju greskicu. iako se takoder slazem da smo mi nepismena nacija generalno, i ide sve prema nize. pogledajte samo medije, reklame, komentatore (posto je sada aktualno zbog prvenstva). strasno, i vjerujem da ce biti samo gore.

Burko je offline