Citiraj:
Autor V.I.P
moras shvatiti da njima dolaze svakakva drva od ljudi sa milion retardiranih pitanja ...
tako da ih ja potpuno shvacam..
|
E sad ja tebe ne shvačam

...to im daje opravdanje za ponašanje? Najbolje da ispred takvih kleknem te ga molim da mi nešto proda i stavi novce firimi u kasu. LOL
Citiraj:
Autor V.I.P
kupovao sam par stvari u technomaxu u rijeci,znam jednog lika koji tamo radi ali bez obzira na njega svi drugi su vise nego ljubazni ..
|
Ne mogu znati kako je stanje u Rijeci ali kad več kažeš da su "više nego ljubazni" , ne mogu odolit da ti na još jednom primjeru pokažem
Splitsku uslužnost i ljubaznost...
Šetam gradom i sjetim se jedne akcije koja mi je na umu več neko vrijeme. Stvar je u tome da se uz određeni proizvod dobije ne tako jeftini poklon. Nažalost, akcija je vrijedila DO TOG DANA. Ja tad mobitel u ruke / poziv informacije / poziv par dučana.
No akcija nije stvar prodavatelja...to daje distributer za HR. Sljedie služba za informacije te zatim komunikacija s distributerom / predstavništvom za HR. Žena mi prvo objasnila da bi ona rado napravila iznimku i odobrila mi poklon na račun s datumom dan poslje . No to nije do njih več da je to do samog predstavništva za Evropu. Nakon još par minuta razgovora dođosmo do toga da če mi se ta mogučnost provjerit kontaktom nekog centra u Austriji itd...
Nakon sat vremena gospođa se javlja s radosnom vjesti. Ja naravno nisam u ZGu več u Splitu i tog trena praktički na ulici . Objašnjavam to ženi / kako trenutno nemam pristup na net da bi znao gdje po to otiči / ona počme prevrtat po nekim papirima te pronađe traženo i spomene mi tehnomaks... Ja na to kažem kako bi trebao informaciju o točnoj cijeni te jeli u STu samo jedan izložbeni primjerak ili... / žena kaže kako če kontaktirat SPLITSKU poslovnicu te mi se javit. I za desetak minuta ja dobijem traženu informaciju i par puta se zahvalim na pruženoj ljubaznosti i angažmanu...
Odem na banku ..dignem oko 5k kuna (u biti točan iznos) i odem po to u Tehnomaks.
Za mene je to tada praktički bila rješena stvar (bolje rečeno - kupljeno) bez obzira što ih ne volim...
A u tehnomaksu ...

1. Trebalo mi je 5 minuti da nađem nekog na tom odjelu.
2. Gledam stvar i usput mi u uko upadne cijena koja je veca od onog sto mi je receno... / pitam cijenu za keš ,cifra jednostavno različita od onog što mi je rečeno. A ja tu razliku od 500-600kn u novčaniku jednostavno nemam.
3. Pitam jeli to točna cjena , prodavačica govori kako je cijena jasno navedena
te ono udahne i zakoluta očima u stilu šta je ja sad tu pilim...
To mi se ne svidi pa pokušam objasnit kako su mi to rekli u prestavništvu tog brenda za HR / oni su kontaktirali Tehnomaks i otu ta meni rečena cijena.
Ona se na to počme MENI PODRUGLJIVO SMIJAT U FACU govoreči kako kod njih vrijede njihove cijene , a one su navedene uz proizvode i kako ona nema pojma tko je meni govorio o drugačijima.
4. Pošto mi je prag tolerancije dosta visok ...ljubazno pitam može li ona može provjeriti tu cijenu očekujuči kako če se uputit npr. do kase .
Na to mi ona otresito obrusi kako ona nema šta provjeravat jer je cijena jasno navedena !
5...hvala ,doviđenja.
6. Doma gledam na web , cijena kakva i treba bit. Vrag mi neda mira , zovem tehnomaks i pitam cijenu .Cijena onakva kakva i treba bit. Pitam opet da se ne radi o pogreški u cjeniku govoreči kako se to prodaje za više.....žena provjerava opet / kaže mi normalnu cijenu uz objašnjenje kako se vrlo rjetko desi da uz proizvod zabunom ostane stara cijena.
Da je kojim slučajem ta na telefonu radila na prodajnom mjestu , stavila bi firmi keš u kasu prije nego što si rekao keks. Ovako kur**.