Citiraj:
Autor Baja 001
Lesnar mi nije drag borac, ali mi je Carwin još mrži jer je izbacio Mira. Inače Lesnar mi je impresivan zbog snage, i još povrh svega brzine.
|
Hm,Lesnar je puno gore sredio Mira nego Carwin. Lesnar nije brz,covjek je samo impresivno pokretljiv za svoju masu i velicinu.Procjenjivat borce na osnovi ko je koga pobijedio? Mir je meni i dalje broj jedan,otkad sam vidio kak je sredio ruku Tima Sylvie taj covjek mi je sinonim za mma,ali protiv Carwina je ispao naivan,uci u stand up izmjenu na onakav nacin sa borcem poput Carwina je apsurd,koliko god da je protiv Minotaura pokazao da zna biti taktican jer je inzistirao na stand up borbi,toliko je ovdje ispao naivan,ocito jer je nabacio dosta misicne mase i zaista je mozda i na vrhu fizickih mogucnosti,ali Carwina je podcijenio a sebe precijenio.Ne volim davat prognoze,jer jedan lucky punch moze sve okrenuti,kao Franklin protiv Liddela ili Mirov foot lock u prvom mecu sa Lesnarom,ali mislim da Carwin je gladniji za uspjehom,ostalo je manje vise vrlo slicno,obojica nadljudske snage,hrvaci po defaultu... Sigurno bude kolosalan meč.