Dobar trailer, samo mi se ne sviđa kako LP prelazi Veyrona na pravcu

ali budu valjda te "realne" scene rješili.
Citiraj:
Nekad davno smisao Need For Speed serijala bila je ilegalna vožnja egzotičnim i ultraskupim lincenciranim automobilima kroz prekrasne krajolike diljem zemaljske kugle. Staze koje oduzimaju dah (Schwarzwald ), suludo utrkivanje i nadmudrivanje policije, dok se u službenom soundtracku redom izmjenjuje rock, metal i elektronika - sve je to jednom bil Need For Speed.
|
Da HP2 je bio odličan, ali moraš uzet u obzir da se ljudi zasite ultra sportskih auta (iako ja nisan) iz nastavka u nastavak i možda žive realnije snove tuningom Renaulta Clio/VW Golfa. Iako nisan pobornik Dental/Metal/Brutal izvedbi mjuze, ovo izgleda ok, iako moran priznat elektro/house/R'n'B mjuza mi bolje ide uz aute.
Citiraj:
Sve dok Vin Diesel nije snimil Fast and The Furious i dok generička sranja od autotunom nakrcanog hip-hopa i R'n'B-a nisu, skupa s neonskim blještavilom, seljačkim tuningom i brdom japanskih uvoznih automobila dovela Need For Speed serijal na koljena. Need for Speed: Hot Pursuit 2 je bil zadnji nastavak koji je (bar meni) imal smisla i koji je predstavljal serijal kakav je i orginalno zamišljen.
|
Opet kažen mora doć do smjene, jer se ljudi zamore poliranja grafike i dodana 2 nova fičra u novi naslov NFSa.
Citiraj:
Sudeći po traileru, nova reinkarnacija ima sve kvalitete stare garde, a čak se i EA (kao izdavač i naručitelj igara) popravil zadnjih godina, pa su za ovaj nastavak angažirali studio zadužan za Burnout serijal.
|
Opet tona zagarantirane zabave, ako je prema korjenima ili ako je nasljedio crtu Burnouta
Ako ništa veselin se Zondi Cinque i par krugova po otoku