View Single Post
Staro 15.06.2010., 14:16   #30
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
[/INDENT]
Dobar trailer, samo mi se ne sviđa kako LP prelazi Veyrona na pravcu ali budu valjda te "realne" scene rješili.
Citiraj:
Nekad davno smisao Need For Speed serijala bila je ilegalna vožnja egzotičnim i ultraskupim lincenciranim automobilima kroz prekrasne krajolike diljem zemaljske kugle. Staze koje oduzimaju dah (Schwarzwald), suludo utrkivanje i nadmudrivanje policije, dok se u službenom soundtracku redom izmjenjuje rock, metal i elektronika - sve je to jednom bil Need For Speed.
Da HP2 je bio odličan, ali moraš uzet u obzir da se ljudi zasite ultra sportskih auta (iako ja nisan) iz nastavka u nastavak i možda žive realnije snove tuningom Renaulta Clio/VW Golfa. Iako nisan pobornik Dental/Metal/Brutal izvedbi mjuze, ovo izgleda ok, iako moran priznat elektro/house/R'n'B mjuza mi bolje ide uz aute.
Citiraj:
Sve dok Vin Diesel nije snimil Fast and The Furious i dok generička sranja od autotunom nakrcanog hip-hopa i R'n'B-a nisu, skupa s neonskim blještavilom, seljačkim tuningom i brdom japanskih uvoznih automobila dovela Need For Speed serijal na koljena. Need for Speed: Hot Pursuit 2 je bil zadnji nastavak koji je (bar meni) imal smisla i koji je predstavljal serijal kakav je i orginalno zamišljen.
Opet kažen mora doć do smjene, jer se ljudi zamore poliranja grafike i dodana 2 nova fičra u novi naslov NFSa.
Citiraj:
Sudeći po traileru, nova reinkarnacija ima sve kvalitete stare garde, a čak se i EA (kao izdavač i naručitelj igara) popravil zadnjih godina, pa su za ovaj nastavak angažirali studio zadužan za Burnout serijal.
Opet tona zagarantirane zabave, ako je prema korjenima ili ako je nasljedio crtu Burnouta

Ako ništa veselin se Zondi Cinque i par krugova po otoku
Baja 001 je offline   Reply With Quote