Citiraj:
Autor Overhaul
Za svaki nfs unatrag par godina citam iste izjave. Al se nekad dobro jelo, i kako je nekad bila zelena moja dolina i u "posljednje vrijeme" se sve srozalo, ali prema traileru moglo bi sad ovo bit ono pravo. Daj, ljudi, bili ste klinci i sad ste nostalgicari. Nit su noviji nfs-ovi tako katastrofalni, nit ekstra zanimljivi, nit nesto bitno drasticno drugaciji nego su nekad bili (osim naravno enginea i kronicnog manjka ferrarija u novijim).
|
Unatrag osam godina jedino kaj valja od NFS serijala je Shift, a sve ostalo je bilo forsiranje gluposti koje su taj tren bile zanimljive većini. Za razliku od drugih ja nikad nisam veličal nastavke po
traileru, jer se čak i po tome dalo skužiti da bude igra sranje, a još kad sam i isprobal sve nastavke - bili su sranje. Blur i HDR do kraja u neonom presvučenim monotonim stazama i glupa priča koja je bok uz bok s
Dudikoff filmovima s početka '90.-ih. Zasrali su sve kaj se dalo zasrati samo da se dodvore većini koja je u to vrijeme gutala
Fast and The Furious ko da nema sutra. Kasnije su skužili da to više ne daje željene rezultate, pa su počeli kopirati GRID i na da taj način su se kolko tolko vratili k stvaranju serijala koji valja.
Citiraj:
Autor panisher20
neznam zasto svima tolko smeta koncept igre sa tuniranim japanskim ili golf autima, ti svi auti su nadasve jako zanimljivi
|
Pogledaj na kaj liče NFS nastavci zadnjih osam godina, pa reci da nisu pretjerali s nesnosnom količinom gluposti koja je zanimljiva djeci od 12 godina, a bome i njima dosadi nakon dva nastvaka. EA se do Shifta, držal tog koncepta, a držali bi se i dalje da nekome nije došlo iz riti u glavu da tak više ne ide. Možda bude ovaj nastavak također sranje ko i ostali, ali ako ništ drugo bar su nakon osam dugih godina napravili nastavak koji liči na NFS i ako ispadne glupost - pa nek ispadne.
Citiraj:
Autor rendula
iskreno, ja ne vidim po cemu je ova igra drugacija od prvog hot pursuita. promijenili su grafiku, i ubacili par novih auta?
|
Ni po čemu nije drugačija, u tome i je fora. Pošto se radi o
relaunchu cijele franšze. Sve ono kaj je ikad valjaljo u serijalu je pretočeno u novi nastavak i to je to.
Niti ko traži više od toga, niti serijal treba neke tunerske fore da bude igriv i zanimljiv.
Citiraj:
Autor Overhaul
Nije valjda da ne bude za PC?
|
Bude za PC, jer platforme za koje izlazi su PS3, Xbox360 i Windows Games.