View Single Post
Staro 15.06.2010., 14:05   #28
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Overhaul Pregled postova
Za svaki nfs unatrag par godina citam iste izjave. Al se nekad dobro jelo, i kako je nekad bila zelena moja dolina i u "posljednje vrijeme" se sve srozalo, ali prema traileru moglo bi sad ovo bit ono pravo. Daj, ljudi, bili ste klinci i sad ste nostalgicari. Nit su noviji nfs-ovi tako katastrofalni, nit ekstra zanimljivi, nit nesto bitno drasticno drugaciji nego su nekad bili (osim naravno enginea i kronicnog manjka ferrarija u novijim).
Unatrag osam godina jedino kaj valja od NFS serijala je Shift, a sve ostalo je bilo forsiranje gluposti koje su taj tren bile zanimljive većini. Za razliku od drugih ja nikad nisam veličal nastavke po traileru, jer se čak i po tome dalo skužiti da bude igra sranje, a još kad sam i isprobal sve nastavke - bili su sranje. Blur i HDR do kraja u neonom presvučenim monotonim stazama i glupa priča koja je bok uz bok s Dudikoff filmovima s početka '90.-ih. Zasrali su sve kaj se dalo zasrati samo da se dodvore većini koja je u to vrijeme gutala Fast and The Furious ko da nema sutra. Kasnije su skužili da to više ne daje željene rezultate, pa su počeli kopirati GRID i na da taj način su se kolko tolko vratili k stvaranju serijala koji valja.
Citiraj:
Autor panisher20 Pregled postova
neznam zasto svima tolko smeta koncept igre sa tuniranim japanskim ili golf autima, ti svi auti su nadasve jako zanimljivi
Pogledaj na kaj liče NFS nastavci zadnjih osam godina, pa reci da nisu pretjerali s nesnosnom količinom gluposti koja je zanimljiva djeci od 12 godina, a bome i njima dosadi nakon dva nastvaka. EA se do Shifta, držal tog koncepta, a držali bi se i dalje da nekome nije došlo iz riti u glavu da tak više ne ide. Možda bude ovaj nastavak također sranje ko i ostali, ali ako ništ drugo bar su nakon osam dugih godina napravili nastavak koji liči na NFS i ako ispadne glupost - pa nek ispadne.
Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
iskreno, ja ne vidim po cemu je ova igra drugacija od prvog hot pursuita. promijenili su grafiku, i ubacili par novih auta?
Ni po čemu nije drugačija, u tome i je fora. Pošto se radi o relaunchu cijele franšze. Sve ono kaj je ikad valjaljo u serijalu je pretočeno u novi nastavak i to je to.
Niti ko traži više od toga, niti serijal treba neke tunerske fore da bude igriv i zanimljiv.
Citiraj:
Autor Overhaul Pregled postova
Nije valjda da ne bude za PC?
Bude za PC, jer platforme za koje izlazi su PS3, Xbox360 i Windows Games.
McG je offline   Reply With Quote