View Single Post
Staro 15.06.2010., 13:06   #1047
gnjepar
Premium
Moj komp

gnjepar's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
Ne vidiš koji je moj problem ? pa ja sam mislio da je očito.
Smeta mi njihovo izmišljanje tople vode.
Ako ja želim jeftiniji račun , moram sad potpisat ugovor na 2 god za uslugu koju koristim vec nekih 8 god. Najvjerovatnije ču ionako koristit još njihove usluge i dalje iako su redikuli ali uopče se o tome ne radi.
Radi se o tome što je razlika u tom novom paketu jedino NAZIV. U to me uvjeravao taj njihov agent. A kad je več stvar samo u NAZIVU, onda su ga mogli automatski promjenit kad su več uveli taj 2D / 3D u svoj cijenik.

Nego,zvučiš kao da ti to djeluje normalno jer svi nas hebu ovako ili onako...
a zašto ja nebi njih...kako bi npr. bilo da ja uzmem taj ugovor i drmnem jednu tužbu tražeči nadoknadu štete od tih 100eur godišnje jer ja ubiti koristim taj njihov paket po cjeniku za 2 zasebne usluge ??
Problem je u zakonu koji to dopušta a ne u B.net-u ili bilo kojem drugom ISP-u koji samo iskorištavaju naše sjebane zakone koji su protiv građana općenito. Ima tu još utjecaja i HAKOM ali to je stvarno druga tema bliža mitu i korupciji
I nije ti samo promjena u nazivu usluge, mjenja se štošta kao npr. brzina interneta i dobiješ recimo i FLAT telefon i neke dodatne programe.... i tako dalje, ovisi koji 2D ili 3D paket uzmeš.
Ovo što se tiče tužbe ti nije moguće jer si ti postpisao prije već ugovor kojim su se oni osigurali

Nema smisla toliko se uzrujavati oko toga i znaj da se ja potpuno slažem sa tobom da bi sve to skupa trebalo biti transparentnije, jasnije i jednostavnije.