Citiraj:
Autor jovo
Ja mogu samo reći da je Mugen 2 dobar cooler. Mojeg Q9550 hladi sasvim dobro pri 1.34V. Mislim da Katana koristi isti sistem za pričvršćivanje kao i Intelovi stock cooleri što i nije baš obečavajuće, jedino što je jednostavnije za montirati.
|
U zabludi si što se tiče pinova, no to mi je već dojadilo ponavljati.
Citiraj:
Autor m4x
evo promijenio sam pastu,sad sam stavio coolermaster HTK-002
slike koje vidite su prva sa scythe pastom a druga sa coolermaster...mislim da neke razlike nema...inače kad sam mjerio sa scythe pastom bilo je toplije za par stupnjeva nego danas
inače hladnjak sam opet stavio onako kako je bio i prvi put,ako ga stavim okomito onda mi ventilator cijelom dužinom nasjeda na memoriju...nevalja nikako...ovako mi pritišće onaj metalni nosač memoriju ali nema druge..
e da,kad sam skinuo hladnjak bilo je taman paste...nisam pretjerao i mogao sam ostavit kako je i bilo...

|
Postoji nekoliko problema kad su paste u pitanju.
Prvi je da ona svoje pune karakteristike pokazuje tek nakon nekoliko stotina sati nakon nanašanja. Stoga uspoređivati ih sat ili dan nakon nanosa nije pravi pokazatelj kako će se ona ponašati.
Drugi problem je što su te razlike između pasti vrlo male (tek pokoji stupanj Celzijev) a to je ekvivalent ili čak i manje od razlike u temperaturi unutar prostorije tokom dana. Stoga osim ako si u zatvorenom labosu gdje je uvijek ista temperatura, vlaga i strujanje zraka, rezultati testiranja koliko je koja pasta bolja nemaju nikakvog smisla.