Citiraj:
Autor NemoRS
Znaci puno  . Oprosti na nedostatku interpunkcijskih znakova, razmaka i neknjiževnog izražavanja na forumu za koji sam mislio da je forum vezan uz informatiku vise neko književnost.
|
Tematika foruma nije isprika za generalnu nepismenost kojom, na žalost, ovaj forum u zadnje vrijeme vrvi.
Također književnost i pravopis dvije su posve odvojene grane. Jedno je poznavanje naše kulture a drugo našeg jezika.
Citiraj:
Autor NemoRS
Drugo ako ti mislis da postoje iste grafičke kartice kojima je razlika u klokanju core clocka čak 100Mhz onda shvati da mi je to malo tešsko za povjerovat jer smo na istim aftermarket hladnjacima za istu grafu.Da se par desetaka razlikujemo jos bi i progutao ali ovako ili je nemoguće ili netko malo preuveličava.Meni se igra smrzne na ovim postavkama 720/1600/1300 a kolega ima navodno stabilno 800/1600/1300.E sad ako cemo za Benchmark gledati onda mi je stabilna ali igram COD6 i nije...
|
Ne mislim, nego znam. A znam jer sam se igrom slučaja susreo s povećim brojem kartica, procesora, memorija. Ako je tebi teško za shvatiti i povjerovati ne znam što bi ti rekao osim već izrečenog. Uslijed nesavršenosti proizvodnog procesa ne postoje dva identična proizvoda i time ne možeš očekivati iste rezultate i oc potencijal na dva samo nazivno ista grafička procesora.
Tvoj je kolega potrefio dobar primjerak i ništa više. Ti nisi bio te sreće.
Ovo je nešto na što se godinama pokušava ukazati wanabe-klokerima koji vide na XS-u da neka grafa ili proc ide ko da je vrag goni, pa kad je i oni nabave čudom se čude kako to njima tako ne ide.
A često zanemaruju i tri stvari: birani primjerci, znanje i iskustvo.