View Single Post
Staro 15.06.2010., 00:25   #12
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor knocker Pregled postova
ma ovi u Jokera u Tehnomaxu su nezainteresirani i komunikacijski neodgojeni za odjelu za mobitele i računala. Sve preko neke stvari pokazuju i to jos kao " e mora si mi sad doc i pitat bas to a meni se ne radi sistem ".
Nisu ni na AV odjelu ništa bolji.
Jedanput išao tamo s nekim nešto ciljano uzet jer su to imali u cjeniku...
Uopče mi nije previše smetalo što se treba tražit angažman prodavača koji bi radije gledao u prazno nego pristupio nekom tko ne izgleda kako planira platit proizvod s gotovinom....
Pitam nešto konkretno o nekom TVu , čovjek počeo recitirat neke gluposti...
Pitam opet isto , čovjek opet recitira.
Pitam po treči put , čovjek da to ima na internetu...
Pitam opet usput govoreči kako je tražena informacija maknuta s službene stranice proizvođača...a prodavač mi daje predavanje da to što me zanima ustvari nije ni važno i kako to nije potrebno znat.
Pitam jel mogu pogledat upustva da tamo nađem što me zanima ,prodavač me samo pogleda i ne reče ništa ali mu pogled sve govori.
Na kraju pitam jel mi se TV bar može upalit jer je bio ugašen a prodavač daje negativan odgovor...

hvala doviđenja...

Pola ure posli u brodomerkura na polici ista stvar.
Odmah nam prilazi prodavač (stariji čovjek).

Ja pitam što me zanima očekujuči "pretakanje iz šuljleg u prazno".
Na moje iznenađenje , čovjek kaže kako nema pojma i kako to dosad nije nikog zanimalo ali mi ponudi daljinski u ruke da čačkam po TVu...Nakon 5 minuti čačkanja , čovjek me prekine i pita bili mi pomogla upustva i kako bi mu trabalo 5 minuti da se vrati iz skladišta..
Nakon što se vrati ja pogledam upustva i odemo na blagajnu platit TV. Dobijemo popust za gotovinu i odemo

Kad bi se bar svugdje tako odigravale stvari