@Hash : mi smo ti tamo bili drito iza konja u hladovini do 18:20
Sljeme report #6
Prisutni: Vuco, Destroyer, Tomo i vaš jedini Red "No country for slow man" Dwarf
Ukratko: Laganica do gore, laganica do dolje...putem neki krvoločni komarci koji su zadavali više štete nego koristi (iako su bili vrlo poticajni pošto nisi smio se odmarati da te ne izgrizu

)
Uspon: Vuco zvan "Tko te ima taj te nema" je otperjao do vrha u roku milisekunde nakon adolfovca...a ja držao nekako korak s Tomom

a Tomo nekako s destroyerom tako da smo do gore došli negdje za ravno 2 sata (na kronometru a ne na gej netočnim ciklokompjuterima)
Spust: Vuco i destroyer otperjali nekom stazom, a ja i tomo odlučili životariti na cesti...s mojim paknama to je bila vožnja života

ali bili smo brzo dolje i stvarno je preljep pogled s ceste (pogotovo s fukodroma lokalnih koji su bili krcati moram priznati)
Povijesni trenutak:

69.8km/h na gumama za blato

sretan sam ko malo dijete...a sad kad znam kako sam mogao poginuti i nisam više
Glupa statistika : 35.746km sam ja napravio, 3 sata mi je trebalo od kuće do vrha i nazad., 69.8 je maksimalna brzina bila, prosječna 14.4 i vrijeme vožnje 2:28:42...dakle pola sata sam zjake hvatao
Btw stavio bi bio i sliku koju sam uhvatio na vrhu ali sad kad malo bolje pogledam neću jer mi se ona spužva među nogama pomakla naprijed, a bicke su uske pa izgleda malo gej pošto nisam sam na slici