Tema: CSS3 redovi.
View Single Post
Staro 14.06.2010., 20:10   #18
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
who knows valjda se nismo razumijeli

JS moze sve sto moze i flash samo se treba napraviti...al samo uz neki libary ili famrework kojih nema...bar nisam vidio...al recimo napravio sam jednom zgodom interaktivnu 3d kocku samo js-om...sam se treba pametno programirat
nadalje vecina sitova koja je u flashu nije index ili sto vec...dakle seo je veoma vazan

naglasak na malo drukcija...jer nije tolko kolo mislis...dodani su neki libary dodan je actionscript...itd al u biti to je filmic ne portal

da stoji da nemas real time sa server side jezicima...al pobogu to i je bit

ps pobogu neznam zasto sam napisao xml...moje isprike, al sql je tek dosao sa javascriptom i iskreno brze mi je bilo kad sam radio php sql->xml parser da lash dobije xml nego napraivit spoj na bazu itd...(doduse as 3.0 tada jos niej bio ni ka ploci)

gle brat bratu...vecina flash sitove je shit, vecina ostlaih sitova je lose kodirana, iz programirana ak ima back end itd...ali na ostalim jezicima "sitnice" ne znace puno...dok kod flasha sitnica znaci kao sto sam reko back back back next site:P

tema je css3...samo jos jedan dokaz da flash nije alone...kao sto vecina ljudi misli...da je samo on koji moze radit svasta

mc_fish je offline   Reply With Quote