Citiraj:
Autor WraGG
Eh, da napisem epilog pregrijavanja onoga Brisbane-ića 
Uglavnom, danas kupljeno brusnog papira (600, 1000 i 1500), i napravljen jedan fini lapping. Nisam ni sam mogao vjerovati koliko je udubljenje imao na sredini IHS-a. Dok sam ga poravnao, po rubovima je skoro probio IHS. Ispolirano do sjaja 1500-tkom, a na to stavljena König pasta i razmazana kreditnom karticom.
Temperature u idle ne prelaze 34, a u OCCT testu (full load cca 30min) ne idu preko 57. Temperatura u sobi je oko 28 do 30 stupnjeva. Da sam imao volje lapp-ati i bazu freezera vjerojatno bi rezultati bili jos bolji jer sam primjetio pri nanosenju paste karticom da je i njegova baza dosta konkavna.
Napominjem da su temperature u idle prije lappinga isle od 43 do 50 stupnjeva, a u OCCT loadu bi za 3 minute dosle do 73 stupnja na kojima bi se palio alarm.
Zelio bih se zahvaliti kolegi Diablu na savjetu (duzim pivu).
|
Znači ipak je bio neravan...
Bez obzira na to što su ti sada temp normalne, svejedno im nemoj pretjerano vjerovati, jer kao što i sam znaš ta serija je stvarno u banani sa senzorima.
Za pivu ćemo lako sad mi je trenutno bitnije da izađem iz bolnice

Ovo tipkanje prek moba me ubilo u pojam, a nemam pametnijeg posla trenutno, sad mi je žao što nisam uzeo laptop za turbo jeftine pare kad sam imao priliku