View Single Post
Staro 14.06.2010., 19:40   #613
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Eh, da napisem epilog pregrijavanja onoga Brisbane-ića
Uglavnom, danas kupljeno brusnog papira (600, 1000 i 1500), i napravljen jedan fini lapping. Nisam ni sam mogao vjerovati koliko je udubljenje imao na sredini IHS-a. Dok sam ga poravnao, po rubovima je skoro probio IHS. Ispolirano do sjaja 1500-tkom, a na to stavljena König pasta i razmazana kreditnom karticom.
Temperature u idle ne prelaze 34, a u OCCT testu (full load cca 30min) ne idu preko 57. Temperatura u sobi je oko 28 do 30 stupnjeva. Da sam imao volje lapp-ati i bazu freezera vjerojatno bi rezultati bili jos bolji jer sam primjetio pri nanosenju paste karticom da je i njegova baza dosta konkavna.
Napominjem da su temperature u idle prije lappinga isle od 43 do 50 stupnjeva, a u OCCT loadu bi za 3 minute dosle do 73 stupnja na kojima bi se palio alarm.
Zelio bih se zahvaliti kolegi Diablu na savjetu (duzim pivu).
Znači ipak je bio neravan...
Bez obzira na to što su ti sada temp normalne, svejedno im nemoj pretjerano vjerovati, jer kao što i sam znaš ta serija je stvarno u banani sa senzorima.
Za pivu ćemo lako sad mi je trenutno bitnije da izađem iz bolnice
Ovo tipkanje prek moba me ubilo u pojam, a nemam pametnijeg posla trenutno, sad mi je žao što nisam uzeo laptop za turbo jeftine pare kad sam imao priliku