Pozdrav.
Htio bih podjelit svoja iskustva s mobisom i a ako me netko može savjetovat sto da radim, jednostavno sam poludio s njima i nokiom E52.
Kupim u 2. mj u T-mobilu nokiu E52. Sve fino šljaka, nikakve zamjerke.
Nakon ~mj dana pocinje gnjavaža. Odjednom puknio display, nit je padao mobitel, nit je udaran...nista, jednostavno ga izvadio iz đepa i puknit displej. Ja u mobis u os, ne priznaju garanciju, ajd reko dobro ima nekog smilsa, mogao je past, mogao sam sjest na njega...i 320 kn zamjena displeja i odmah reklamiram obrub koji je bio odvojen od maske i tihu slusalicu.
Nakon 10 dana dođe mobitel, stavljen screen protektor (izgreban kao da je bio na frontu), i dalje tiha slusalica.. nisam nesto ni cacko previse po njemu, kad nakon 2 dana kamera il se upali il se ne upali... ako se i upali treba 2 minute.
Ja zamračio. Ajd opet na reklamaciju. Zovu nakon tjedan dana da treba nadoplatit nekih 11-12 kn za opravak. Ja naravno nisam htio platit posto je njihova greška, a i da nije njihova greška pod garancijom je. Cak sam se malo i izderao serviseru koji mi je javio da moram platit tih 12kn.
Nakon 2 dana stiže novi uređaj. Upalim, tiha slusalica kao i inace, maska odvojena i na svakoj slici jedna plava crta, po cijeloj dužini, mislim da ima 2 piksela širine. Ja opet vratim uređaj. 31.5. sam ostavio uređaj u tmobile , danas je 14.6. i nitko nista.
Da li imam pravo tražit ponovno novi uređaj (15 dana je rok popravka), imam li pravo tražit povrat novca ?? Ako mogu dobit lovu nazad kako ce mi racunt koliko trebam dobit kada sam E52 uzeo u mrak tarifi ??
Hvala unaprijed