View Single Post
Staro 14.06.2010., 12:21   #1046
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor gnjepar Pregled postova
Ivako i onako plaćaš novce za usluge koje koristiš, samo će ti sada biti jedtinije (i to znatno jeftinije, oko 100€ godišnje!!!) Ne razumijem koji je tvoj problem. Ako si zadovoljan sa uslugom tak i tak ćeš još 18 mjeseci koristiti pa onda potpiši.

To rade svi operateri/provideri, ne samo B.net, razlika je samo u imenu firme Razlog tomu je nedostatak kvalitetnih zakona koji bi zaštitili potrošače ali to nikako nije razgovor za ovu temu.
Ne vidiš koji je moj problem ? pa ja sam mislio da je očito.
Smeta mi njihovo izmišljanje tople vode.
Ako ja želim jeftiniji račun , moram sad potpisat ugovor na 2 god za uslugu koju koristim vec nekih 8 god. Najvjerovatnije ču ionako koristit još njihove usluge i dalje iako su redikuli ali uopče se o tome ne radi.
Radi se o tome što je razlika u tom novom paketu jedino NAZIV. U to me uvjeravao taj njihov agent. A kad je več stvar samo u NAZIVU, onda su ga mogli automatski promjenit kad su več uveli taj 2D / 3D u svoj cijenik.

Nego,zvučiš kao da ti to djeluje normalno jer svi nas hebu ovako ili onako...
a zašto ja nebi njih...kako bi npr. bilo da ja uzmem taj ugovor i drmnem jednu tužbu tražeči nadoknadu štete od tih 100eur godišnje jer ja ubiti koristim taj njihov paket po cjeniku za 2 zasebne usluge ??