Citiraj:
Autor Sn4k3
Jesi ovo probava:
* CTRL+SHIFT+ESC, ne radi? 
* Udji u Local Group Policy Editor (Run > gpedit.msc), zatim navigiraj do User Configuration > Administrative Templates > System > Ctrl+Alt+Del Options ( slika). Nakon toga desni klik na oznaceni Remove Task Manager pa Properties. Kad se otvori prozor ( slika) vjerojatno ce biti oznaceno Disabled ili Not Configured, oznaci Enabled pa ok.. Zatvoris sve otvorene windowse i Log off ili Restart.
*Ako pak opet ne radi onda mozda ovo pomogne:
Run > regedit > HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System. Ako slucajno nemas taj unos u registryu samo se vrati na "Policies" folder i napravi novi unos "System" (desni klik > New > Key pa upises System). Zatim s desne strane napravis novi dword (desni klik > New > DWORD (32-bit) Value) i nazoves ga "DisableTaskMgr". Zatim dva-put kliknes na novo napravljeni Dword  i upises broj 1. Pogasi sve i restart. Znaci ovo je bilo za disejblanje task managera ali windowzi se nekad znaju "zbuniti" pa ne registriraju... Za enejblati odes opet u regedit > HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System i jednostavno izbrises dword "DisableTaskMgr". Nakon restarta task manager bi triba raditi 
|
Za ovu 1. opciju nisam znao, stavio sam enable i tada bas nisam imao taskmanagera niti na taskbaru =) pa reko ajde stavit cu disable naravno pojavi se na taskbaru ali ne radi na komande ctrl alt del i niti na ctrl shift esc

Zanimljivo je kada na taskbaru otvorim manager i onda pritisnem ctrl shift esc on se zatvori...ono izludjuje me lagano. Opcija sa regeditom sam takodjer jos prije probavao ali jedina je razlika sto sam ja bas samo stavljao 0 (kao enable) ali evo i sada sam pokusao kako si ti rekao ali nista opet. On uspješno njega disable kada stavim 1 ali na 0 ništa(i kada baš obrišem dword)....hvala ipak =)