View Single Post
Staro 14.06.2010., 11:31   #1228
mitra
Premium

mitra's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Jesi ovo probava:
* CTRL+SHIFT+ESC, ne radi?
* Udji u Local Group Policy Editor (Run > gpedit.msc), zatim navigiraj do User Configuration > Administrative Templates > System > Ctrl+Alt+Del Options (slika). Nakon toga desni klik na oznaceni Remove Task Manager pa Properties. Kad se otvori prozor (slika) vjerojatno ce biti oznaceno Disabled ili Not Configured, oznaci Enabled pa ok.. Zatvoris sve otvorene windowse i Log off ili Restart.
*Ako pak opet ne radi onda mozda ovo pomogne:
Run > regedit > HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System. Ako slucajno nemas taj unos u registryu samo se vrati na "Policies" folder i napravi novi unos "System" (desni klik > New > Key pa upises System). Zatim s desne strane napravis novi dword (desni klik > New > DWORD (32-bit) Value) i nazoves ga "DisableTaskMgr". Zatim dva-put kliknes na novo napravljeni Dword i upises broj 1. Pogasi sve i restart. Znaci ovo je bilo za disejblanje task managera ali windowzi se nekad znaju "zbuniti" pa ne registriraju... Za enejblati odes opet u regedit > HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System i jednostavno izbrises dword "DisableTaskMgr". Nakon restarta task manager bi triba raditi
Za ovu 1. opciju nisam znao, stavio sam enable i tada bas nisam imao taskmanagera niti na taskbaru =) pa reko ajde stavit cu disable naravno pojavi se na taskbaru ali ne radi na komande ctrl alt del i niti na ctrl shift esc Zanimljivo je kada na taskbaru otvorim manager i onda pritisnem ctrl shift esc on se zatvori...ono izludjuje me lagano. Opcija sa regeditom sam takodjer jos prije probavao ali jedina je razlika sto sam ja bas samo stavljao 0 (kao enable) ali evo i sada sam pokusao kako si ti rekao ali nista opet. On uspješno njega disable kada stavim 1 ali na 0 ništa(i kada baš obrišem dword)....hvala ipak =)
mitra je online   Reply With Quote