Citiraj:
Autor darkijas
ja koristim komadić umjetne kože (od krpe za brisanje vjetrobranskog stakla auta  ) plus metoda sa vodom i čarlijem (likvi točnije) i ps3 igra se sjaji ko nova
|
Samo ti poliraj dok te na tvom monitoru, pardon, stolnom TV-u, ne doceka poruka da imas jos jedan duplikat :
Enjoy The Silence
Citiraj:
Autor Hrvoje xyz
Stekao sam dojam da BR puno sporije prodire na trziste nego Cd ili dvd.odokativno vec je jedno dvije godine an trzistu to sto se ja sjecam , a cijene medija su i dalje previsoke, przilice isto , jedino polako padaju cijene linijski BR playera.
|
Ne mogu pronaci link prije godine ili vise dana u kojem sam spomenuo prvo Walmart spsutanje BL citaca na 100$. Takvu strategiju je preko noci i DVD forum odlucio napraviti kad ih je napustilo strpljenje sporijim punjenjem trzista prvih linijskih citaca. Samo sto je onda kontrast VHS-a na DVD (+ nazalost za mase previse skupi LD) bio dojmljiv potrosacima, a BL jednostavno jos nije u stanju na slican nacin dojmiti ocekivanom brzinom proizvodjaca.
S jedne strane interesantno, jer ljudi dokazano radi prakticnosti, uvijek lako mogu biti nagovoreni na nizu kvalitetu zvuka zbog prakticnosti (MP3) ali trend spustanja na kvalitetu slike ipak nije rado prihvacen. No cini se da Plavi Rajko ne prodire navikom usvajanja prema ocekivanju proizvodjaca.
Prakticno gledajuci, mnogi su pametno na PCE-u zakljucili da je cijena HDD-a jednostavno neumoljivo bolja odluka od gomilanja jos uvijek nejasno pouzdanog Plavog Rajka.