View Single Post
Staro 13.06.2010., 16:47   #532
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
E sad gle, trebao si znati da oni nedaju ništ besplatno tj. ti iznajmljuješ od njih ruter na 1,2 godine i imaš jamstvo. Kad istekne ugovorna obveza ruter je tvoj ali ti ga oni nemoraju ni neče popravit, zamijenit.

Naravno da je tebi on trebao objesnit situaciju i predložit ti da ako hočeš ruter da moraš ugovor potpisat.

E sad to što je on krivotvorio tvoj potpis i šta ti ja znam, to nije ispravno i to se nesmije radit i naravno da to neodobravam, oni su to vijerojatno napravili puno ljudi, pa ide ako prođe prođe.

Ako možeš i imaš načina kako napravi prekid ugovora jer si ipak prevaren.

Sam si rekao da te zvao da potpišeš garanciju, tj u ovom slučaju je to ugovor, a nakraju si mu dozvolio da on potpiše u tvoje ime.

E sad kod njih novi modem u ovom slučaju znači i novi ugovor, ugovor je garancija. Da ti je mijenjo modem dok si bio pod ugovornom obvezom nebi morao nikakvu garanciju potpisivat.

Možda serviser nije znao da ti je ugovor istekao pa ti nije dao da odmah potpišeš, pa kad je vidio da ti je dao ruter a nije smijo onda te zvao da potpišeš.

E sad ruter novi ili stari nema toliko veze jer imaš na njega 1 ili 2 godine garanciju, može biti polovan jer nekome nije radio kako treba, što neznači da neče tebi radit ili je netko prekinuo ugovor pa ga vratio.

Evo ja sam neki dan zvao službu za korisnike i rekao da mi ruter nevalja i kako da dobije drugi, pa pošto mi je istekla pretplata rečeno mi je da moram potpisat novi ugovor, nakraju sam kupio polovni.

Zadnje izmijenjeno od: pinkskin. 13.06.2010. u 16:52.
pinkskin je offline   Reply With Quote