View Single Post
Staro 13.06.2010., 11:30   #4
malibongo
Guest

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor Swarm dude Pregled postova
Samo napomena za tvog kolegu, nema smisla slati e-mail, kad je ban opravdan.
Dobio je ban zbog slike koju je postavio a koja nije bila ni na krivome mjestu da radi offtopic, niti je vrijeđala, niti provocirala, niti je bila "erotske" prirode...niti je imao bilo kakvih mrlja ranije...ili nešto zbog čega bi treba ici tako brzo automatski ban.

I da za to je dobio kako kaže mjesec dana ban....a komentirao je samo bezobrazni odnos trgovaca putem screenshota što je nekim razlogom toliko razljutilo admina da mu je dao mjesec dana ban kao da je vrijeđao polovicu foruma.

I veoma je u redu da se odnosi prema korisnicima kao prema životinjama kad je apsolutno svaki ban opravdan i nikog ne zanima detaljnije obrazloženje.

Nebih se čudio da sad i ja poberem ban zbog toga jer kao nisam pročitao pravila pa neznam "kako postupiti kada dobijete ban a smatrate da isti nije opravdan". I to na mjesec dana Al s obzirom da je kako kažete apsolutno svaki ban opravdan i nema načina da se isti smanji ili da se na ljudski način može ispričati te pošto smo svi mi stoka koja sve radi SAMO NE ČITAMO PRAVILA i tu smo svi samo da iritiramo modove i admine onda mi kolega neće toliko nisko pasti da šalje mail "koji se vjerovatno neće ni pogledati".

Hvala na odgovoru.

Zadnje izmijenjeno od: malibongo. 13.06.2010. u 11:47.
malibongo je offline