View Single Post
Staro 13.06.2010., 03:17   #529
dugixy1
Premium
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Croatia
Postovi: 577
prošlo je 3 tjedna kako sam sklopio 2 d ugovor sa b-etom i ntko mi ne dolazi niti zove.nazovem ja večeras da vidim što se dešava i kaže mi dečko da nemožemo sklopiti ugovor jer da imam ugovorenu uslugu sa t-com od god dana.to mi je sve bilo suludo jer sa t-comom nisam pod ugovorom najmanje 2 god ali koristim njihove usluge.
nazovem ja sad i t-com i kažu mi da sam pod ugovorom i da mi je bio njihov dijelatnik prije jedno mjesec dana,ruter me nešto zezao,stavio mi drugi polovni i otišao. i tad sam kao sklopio novi ugovor sa njima!!!!

niti sam spominjao produženje usluga niti sam dobio vidio ili potpisao ikakav papir,osim valja onoga da je bio kod mene.jedino me zvao taj tehničar nakon par dana da potpišem garanciju rutera,tako se izrazio al kad sam rekao da budem on je rekao da če on sam pošto smo si bili ok,više puta je dolazio i dečko nije loš al je očito bez mog znanja potpisao i produljenje ugovora.

pošto sam zvao t-com u 3 u noči rekao mi dečko da ujutro nazovem.

šta sad napraviti,tehničar je zahebo stvar i lako moguče da dobije otkaz ako sve to prijavim , ne dijelim novčanik sa njime ali je kao osoba zbilja ok.kod b-neta bi imao i puno brže i jeftinije nego kod t coma i želja mi je preči.

šta sve ljudi ne rade!! sramota
__________________




Zadnje izmijenjeno od: dugixy1. 13.06.2010. u 03:42.
dugixy1 je offline   Reply With Quote