Citiraj:
Autor Campeonato
Ja zabrijao da se radi o HTPC-u Al dobro, ovo moje bi ti idalje preporucio za tu namjenu torrent masine, jer kad tad ces si kupit neki hd tv, ako ga ve nemas i moci ces ovo lijepo iskoristiti. Neces se s tim nagledati filmova. ION 330HT. Imas ga ovdje za kupiti. Pila s dualcore atomom, ion grafikom, cak ima i daljinski, stanu dva 2.5" diska. Ne vjerujem da ces naci nikakav mini pc u koji stane 3.5" disk a da ima optiku, bar ne u toj novcanoj klasi. ASRock Ion 330 HT Review Sad mi se jos vise svidja.
|
Izgleda OK, dapace i vise nego OK. Nije glomazno, mada je prilicno vece od onoga sto sam imao na umu. Zasad bi sluzilo samo kao torrent masina, no nije naodmet to sto ga poslje mogu pretvoriti u htpc. hvala! pogledat cu jos samo da vidimo je li dovoljno tih. Imas nekih iskustava s tim?
Citiraj:
Autor chomli
Ako ti treba samo torrent masina, mozda da razmislis o ovom. Kod nas kosta oko 600kn a polovni se nadju po 350-400kn. Unutra ubacis disk koji god hoces i trosi neki 15W.
|
Ne znam, ipak mi treba nekakav pc da si podesim sve po zeljama, no hvala na sugestiji!
blue#13, hvala takodjer i tebi