Citiraj:
Autor Botlorn
Mislim da se malo pretjeruje. Osim u prvoj utakmici gdje je bilo stvarno glasno, da ovim drugima je (meni) podnosljivo.
Druga stvar je sto ti mislis da to je NORMALNO NAVIJANJE. Zato jer si TI patentirao normalno navijanje.
Da li meni netko u Engleskoj daje priliku da pjevam Michaela Jacksona nasred tribine? Ne - imaju bubnjeve i deru se ko stoka. A ja da pjevam Kralja u tonalitetu ne mogu jer netko pored mene vristi ZA DOM.
Meni vuvuzela isto malo smeta, kao sto sam rekao, ali je u principu pozdravljam jer je SUBVERZIVNA. Jer je savrsen primjer kako ne mozes donijet nogomet u svijet kao sto mozes dostavit koka kolu - druge su kulture i obicaji. Ako zelis englesko navijanje ostani u engleskoj. Drugi put si nemoj ni priustiti putovanje na drugi kraj svijeta po malo "egzotike". Svi bi afrike, al ne bi nista njihovo primirisali, samo par kadrova zalaska sunca.
|
ma sve ja to razumijem, navijanje. Al da su iritantne jesu! Stišati tv je prava ugoda nakon samo 20 minutnog slušanja vuvulzela. Preostalih 70 min pratim sa minimalnim tonom. 90 minuta vuvulzela je cisto ispiranje mozga.