View Single Post
Staro 12.06.2010., 12:49   #9
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor vava Pregled postova
Pa ja ne mogu reci da sam imao losa iskustva u TechnoMaxu kada sam kupovao lcd tv, trgovac na odjelu je bio sasvim ok i blagajnice.
To je bilo prije pola god.
Neki od djelatnika u Splitu su ince posebni
Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty Pregled postova
šta jesi dobio onda tih 70 kn nazad il ne?
Da zbilja, kad sam mu ponovo procitao post nisam ni sam siguran vise, je li se smilovao blagajnici da ne dobije "otkaz" ili je inzistirao na povratu. Ja mislim da je nakraju s pravom uzeo natrag 70kn (vjerojatno jer je "nelijepa" blagajnica bila musava, kod atraktivne i ljubazne blagajnice fokus mi nije vise toliko na nofcu)
Citiraj:
Autor kalixius Pregled postova
....LCD TV pa na kraju čovjek nije znao odgovoriti na neka bazična pitanja o njemu.
Nista cudno za jedan veliki store s hrpom artikala razne namjene, nemotiviranim i potlplacenim osobljem, od kojih se usput i dobar dio obicno zaposli preko raznih kanala.
U mene je opcenito zlatno praviloogledaj sve zivo o proizvodu koji te zanima na netu (recenzije,iskustva,karakterisitke), nazovi za raspolozivost prije odlaska, rezerviraj ako moze ili trci na mjesto zlocina ako imaju a ne yebu rezervaciju, provjeri proizvod i papire na licu mista, plati i bjezi.
Jedina pitanja koja postavljam na licu mjesta su jamstvo i servis, ako toga nema na web stranicama.
Inace zadnji put sam kupova DDR2 memu u TechnoMaxa, jer je tamo bila najjeftinija u gradu. Na racunu sam dobija ispisano jamstvo, ali to sam i ocekiva za retail memoriju koja se dila na kile

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote