Citiraj:
Autor vava
Pa ja ne mogu reci da sam imao losa iskustva u TechnoMaxu kada sam kupovao lcd tv, trgovac na odjelu je bio sasvim ok i blagajnice  .
To je bilo prije pola god.
|
Neki od djelatnika u Splitu su ince posebni
Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty
šta jesi dobio onda tih 70 kn nazad il ne?
|
Da zbilja, kad sam mu ponovo procitao post nisam ni sam siguran vise, je li se smilovao blagajnici da ne dobije "otkaz"

ili je inzistirao na povratu. Ja mislim da je nakraju s pravom uzeo natrag 70kn (vjerojatno jer je "nelijepa" blagajnica bila musava, kod atraktivne i ljubazne blagajnice fokus mi nije vise toliko na nofcu

)
Citiraj:
Autor kalixius
....LCD TV pa na kraju čovjek nije znao odgovoriti na neka bazična pitanja o njemu. 
|
Nista cudno za jedan veliki store s hrpom artikala razne namjene, nemotiviranim i potlplacenim osobljem, od kojih se usput i dobar dio obicno zaposli preko raznih kanala.
U mene je opcenito zlatno pravilo

ogledaj sve zivo o proizvodu koji te zanima na netu (recenzije,iskustva,karakterisitke), nazovi za raspolozivost prije odlaska, rezerviraj ako moze ili trci na mjesto zlocina ako imaju a ne yebu rezervaciju, provjeri proizvod i papire na licu mista, plati i bjezi.
Jedina pitanja koja postavljam na licu mjesta su jamstvo i servis, ako toga nema na web stranicama.
Inace zadnji put sam kupova DDR2 memu u TechnoMaxa, jer je tamo bila najjeftinija u gradu. Na racunu sam dobija ispisano jamstvo, ali to sam i ocekiva za retail memoriju koja se dila na kile