View Single Post
Staro 12.06.2010., 09:41   #3156
sultz34
uglymadafaka
Moj komp

sultz34's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor malibongo Pregled postova
Reklamirao sam X48 DQ6 plocu gigabytu pošto u vemilu garancija ne vrijedi.

Objasnio sam problem, i poslao im sve slike i serijski broj nakon cega su mi samo odg:

"Thank you for your information. We will forward this imformation to sales and will keep you informed as to any developments. Besides, please prepare the product ready that our distributor might arrange the pick up service. Sorry for the inconvenience and we appreciate your understanding as well. "

Što bi to na kraju krajeva trebalo značiti??? Molio bih odg od onih koju su već imali iskustva sa gigabyte podrškom.

Netko ce doci po plocu ili?
Ploca ostaje kod tebe , poslat će drugu .
Sve ok , pripremi kopije racuna i tocne oznake ploče sa serijskim brojem : to će te tražit .
Potraži par postova iznad , moj slucaj i Druga Brke . Hepi End

_____________________________________________________________________________________
Opa , VeMulj -Inf.Vrbani-AnusMedia mi poslali dopis gdje me mole da im posaljem neispravan proizvod (nakon 8-9 mjeseci nespjesnog razgovora i 2 slanja o svom trosku) i pripadajuci racun s garancijom .
Na jednom listu papiru su naveli sve 3 firme , a dosad su se ogradjivali jedni od drugih/trećih .
Hmm , može bit' da je malo pomoglo što sam ih opisao u svom eseju od 2 stranice Drž.Inspektoratu i Potrošačkom Kodu .
Taman sam ih mislio zvat , a ono dečki lagano stisli ljigavce .
Pišite i vi , preporučeno .... očito ipak neke institucije u ovoj državi rade