...Korisnik sam Amisovih usluga skoro dvije godine, istvarno je bilo sve ok do 12/2009 kada je stigla TV , od onda pa sve do sada nisu uspjeli ustanoviti gdje je kvar!!! Inače paket koji ima ponuđenu opciju brzine interneta do 24Mb/s kod mene je 7.95 ali sve dok se ne upali TV onda padne na 4.90 Mb/s, naravno da na toj brzini televizija se smizava, internetska veza je u komi , a nedaj bože da se nšto downloud-a....totalna katastrofa.....još uz to kada se nešto skida nema šanse otvoriti bilo koju stranicu na internetu.....Uz milion prijava Amisu, tisuće i tisuće poziva njihovoj tehničkoj podršci, napretka nema. Moram reći da njihov serviser je kod mene kao doma, koliko je puta već bio pa opet ništa....Od promjene modema po ko zna koji put, prvo je bio Speedtouchov, pa je došao na probu bijeli bežični Thompsonov, koji je radio super jer su povečali brzinu do 12Mb/s ,on to podnosi za razliku od Speedtoucha, pa kada je prošlo testno razdoblje od tri dana, došli su po taj bijeli i vratili opet nama naš crni, Speedtouch, koji je kao testiran kod njih i sve je s njim ok....Naravno da ništa ne vala, sve opet po starom..koma.....eto izborili se konačno za Thompsona , i naravno konačno presretni što će sve raditi kako treba, inače imam Win 7 64-bitnu, tri dana je bilo ok a onda opet trzanje, smrzavanje slike, pucanje veze, modem se gasi sam od sebe i resetira, i to ne samo jednom u 24 sata kako je objašnjeno da se mora resetirati zbog IP adrese koja se mjenja....

....ponovno zvanje svakodnevno tehničke podrške i šalju nakon toga novi STB za njihovu televiziju.....niti to nije pomoglo....

...Opet dolazi serviser sa hrpom modema.....

valjda će koji biti ok....njihovo objašnjenje

vo je najnovija serija modema Thompson bijeli jer smo ustanovili da na predhodnim serijama postoji neki propust!!!! Mislim si konačnoooooo......ali niti to nije to...čovjek je isprobao 4 ta kao nova modema i sve bi bilo ok dok ne bi spoijo TV a kada bi se TV podigla modem se automatski sam od sebe resterira i pokaže na tv-u da se pokrene pretraživanje.....naravno što znači da podaci s modema nisu došli do TV-a......čovjek već luda a i ja istoooo......i sjeto sse on da je imao "jedan " takav slučaj kada bi se upalila TV sve bi ostalo zablokiralo.....

...nosi on meni modem naravno Speedtouch crni ali bežični (mi smo spojeni kablovima, ne koristimo bežičnu vezu)taj je kao super jer je unutra novi software koji je stavljen tu kod njih...to je kao mrak i kod tog je čovjeka funkcioniralo odličnooo....a šta da vam kažem...uz laganu nevjericu kažem ok, valjda će sada biti sve ok...!!!!! Dok smo testirali brzinu bila je 10Mb/s, ali sreća nije trajala dugo....istu tu većer je ta brzina bila 4.9Mb/s....i tako do danas naravno kada je upaljena TV, inaće je 7.5 do 7.95Mb/s.....noćčas je pala na 2.95Mb/s i naravno da se tV nije mogla podići ,a tehničku podršku nije bilo moguće dobiti jer su kao svi bili zauzeti........

Uz sve to su rekli da će nam naplatiti ponovni dolazak servisera jer oni nisu za to krivi......tražili smo smanjenje računa za 5 i 4 mjesec što su odobrili za 5 i to samo 20%, a za 4 su odbili jer nema temelja uz objašnjenje da trzanje slike i leđenje može biti do opreme( što je njihova) preopterećenosti mreže(što nije moj problem) kablova(koji su njihovi) bežičnog povezivanja( a povezani smo kablovima) i toga što oni nisu krivi ako preko satelita dobivaju takav signal( zar i nacionalna televizija ide preko satelita???) Zanaći sve same gluposti.........i sada po ko zna koji put čekamo već udomaćenog servisera u ponedjeljak ili utorak....