Opterecenja v.1.3.0.0 - Nova verzija!
sa ugrađenom bazom sekundarnih nosača (beton, čelik i drvo).
Pišite mi na mail ako smatrate da bi se još neki profil mogao ubaciti.
Preuzimanje i povijest razvoja |
Novosti |
Pomoć
Pozdrav,
Željko
Pozdrav
Pomalo ugrađujem
vaše prijedloge u Opterećenja (prioritetom broja glasova), korigiram par sitnica, optimiziram

, ali i dalje mi svako malo doleti pitanje tipa:
Na koji način Opterećenja to računaju (formule…)?
Eto da skratim razne mail odgovore, a da bi opet svi imali koristi od toga natipkao sam par
interesantnih postova. Nadam se da će nekima ovo pružiti dobar početak.
Postovi pokrivaju područje normativa koje govori o: vlastitoj težini, snijegu i vjetru. Za sada su tu stavljene samo osnovne stvari o normi EN(V) 1991, ali svakako ću s vremenom to proširivati i polako razjasniti ovu podužu temu.
Željko
Opterećenja v.1.3.5.0
U ovu verziju je ugrađeno je nekoliko vaših želja sa liste prijedloga, ali i puno drugih novosti:
- Poboljšana analiza opterećenja sa selektivnim prikazom i ispisom
- Opcija unos nagiba krovnih ploha u postocima
- Popis pokrova izveden sa generičkim nazivima
- Brojne druge izmjene i korekcije o kojima više na donjem linku
Preuzimanje i popis svih novosti •
Lista prijedloga za buduće verzije
Željko
Opterecenja v.1.3.6.0 se nalaze na
web siteu…
U ovoj verziji nisam htio ulaziti u neke velike novosti iz razloga dolazećih nam praznika te u zadnje vrijeme vrlo aktivnog rada na još jednom projektu pa ne bih ni imao vremena za poliranje većih novosti.
Ono sto sam zato konačno mogao napraviti i što već neko vrijeme čeka na red je ispravak starih i novih grešaka (bugova). Ne računajući duplikate bilo je dvadesetak različitih vrsta grešaka, što većih što manjih. Popis nekih bitnijih ispravaka možete vidjeti na web stranici.
Promijenio sam i par algoritama kako bi izvedba programa u nekim dijelovima bila brza no oni koji me znaju, znaju da to ionako radim konstantno
Zahvaljujem se svim korisnicima koji su mi slali izvještaje o grešci te tim putem pomogli unaprijediti Opterecenja.
Također se zahvaljujem i svim korisnicima koji su mi slali razne prijedloge i komentare na mail i slično vezano na tu temu.
Svima koji ovo čitaju želim Sretan Božić i sve najbolje u Novoj godini.
Pozdrav, Željko