Imam jedno pitanje vezano uz 3D paket. Naime, imam sada Iskon.Duo (tel+3M/384k) i B.Net osnovni paket TV. Jedino sto taj osnovi paket ide preko koaxijalca pa mi radi i analog kablovska na jednom TV-u, a na drugom je njihov STB, koji su mi isporucili besplatno prije cca 1god.
Sada vidim da imaju 3D paket od kojih 220ak kuna u kojem je osnovni paket TV+8M/512k+tel.
Moze li netko od korisnika pomoci? Zanima me stvarno iskustvo korisnika i par notornih cinjenica:
- ako uzmem 3D, pretpostavljam da ce mi i dalje raditi TV preko STB-a; ali, hoce li mi ostati i analog TV (znam da su u razlicitom frekv. rangeu, ali svejedno)? ili cu mozda morati mijenjati i STB (sa koax na Ethernet, ako ide na modem/router)?
- je li tih 8mbps stvarno radi ili je to nekakav best effort pa ako prodje - prodje? i kakva je kvaliteta veze? jer Iskon mi puca 4-5 puta tjedno, a nije do parice, za nju znamo da ne ide više od 6M/8k (losha parica)
- mogu li ja uopće dobiti taj 3D 8mega preko koaxijalca ili bi morao na paricu?
- je li to usluga sa javnom IP adresom ili nekakav NAT iz privatnog rangea (kao Vodatelova optika prije 4-5 godina; pitam, naravno, zbog BT-a

)?
- mogu li dobiti bridged mode na toj vezi ili je samo routing? skužio sam da se može i modem dobiti, ako se ne varam?
- ciju opremu B.Net koristi? osim STB-a...
Eto, rjesenje moje dileme iskreno ovisi o odgovorima na ova pitanja, a sumnjam da bi ih bas (sve?) dobio od Korisnicke... Pa ako netko zna... unaprijed hvala.