Tema: Crysis 2
View Single Post
Staro 11.06.2010., 15:39   #183
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Ma grafika je ok, lošija nemre biti a bolja ni nemora .

Meni je veči problem kaj su preselili radnju u grad...kaj je po meni debilana, ima miljun igrica po gradu, samo zgrade i muljun nijansi j3bene sive boje...monotono.

Kriza mi je bila prvenstveno hit jer je bila na otoku i sve je bilo super, krajolik, šume alieni....a ne ovo smeće od grada i skakanje po zgradama, fuj.
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Slažem se, igra jako jako jako loše izgleda, jebo ih grad, bit će Mirrors Edge sa više akcije

Prvi dio mi bio super, bmk što nekome nije, al ovo je očaj....
I jebem ti ja tu njihovu grafiku, pa šta samo grafiku žele popravit u igrama, ne smao u Crysisu nek i opčenito, što se mene tiče bolje od Crysisa 1, S.T.A.L.K.E.R.a i sličnih mi ne treba, nek poboljšaju gameplay, ubace raznolikije misije, AI, etc

U svakom jebenom trailer samo pokazuju kako se mijenjaju sjene, kako sunčeve zrake prolaze kroz lišće etc, pa kad će jebeno shvatit da je grafika zadnje na što bi morali obračat pozornost kod razvoja igre...važniji je zvuk, atmosfera, gameplay, priča, AI

Sa obadvojcom se u potpunosti slazem, nikako mi ne pasu zgrade, grad, alieni koji su drugaciji koliko sam skuzio iz videa...

Sto je najgore od svega, nema nikakvog spin off-a u kojem se radnja prebacuje u grad, vec odjednom skoci 3 godine unaprijed. Ocu znat kaj je bilo sa Prophetom i Psychom i NOmadom kad su otisli natrag u sferu!!