View Single Post
Staro 11.06.2010., 14:32   #1037
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor wireless_os Pregled postova
Trebali su starim korisnicima kojima ugovor vise ne vrijedi omoguciti prelazenje bez ugovora, posto to jesu iste usluge samo se zovu drugacije.
ma mogli su oni to i automatski napravit ...jer nevidim nimalo smisla u tome da plačam uslugu koja ne postoji u cjeniku.
Baš sam maloprije gledao taj cjenik i nigdje nema nekakvog 2x1D paketa što ja u biti imam/plačam.

Citiraj:
Autor gnjepar Pregled postova
Filozofija je jednostavna, oni će tebi ponuditi jeftiniju uslugu a ti će potpisati ugovor na godinu dana. Obostrano zadovoljstvo

Pardon, nisam upoznat sa duljinom trajanja ugovora, ispravak dakle, trajanje ugovora 18 mjeseci onda ako pređeš sa net+catv na 2D net+catv.
Ma divota ...prodat če mi paket koji več imam nekih 8 god.
A sama ta PRODAJA novog paketa se sastoji od promjene jedne stavke na računu...promjene samog NAZIVA usluge.

Nije li ti to malo smješno? Da ja zbog toga moram potpisivat ugovor na 18 mjeseci

Kako su godine tekle tako su uredno na računu mijenjali nazive svojih usluga...isti vrag se mijenjao u Xnet 64/64 pa u mistral paket ,pa u mega kur...a sad ne mogu automatski promjenit naziv??

Jedina stvar šta se tu ne čini blesavom je jeftiniji račun...
Sad je on nešto sitno ispod 300kn. Mislim 290.
U to ide Osnovni+ prošireni tv paket ,dodatni digitalni vrag za tv, te Mega 8 net paket.

Gledajuči po njihovom cjeniku ,ako dobro shvačam ,sad bi ja trebao potpisat ugovor za 2D kako bi za 160kn dobio istu net brzinu (jedina razlika je upload / 512 vs 768 kbps) te 'Osnovni TV paket'.
Zatim još potpisat ugovor / platit to kunu kako bi dobio još 'prošireni TV paket' koji sam imao. To plačat nekih 27kn mjesečno...i plačat 2 digitalni prijemnik istih 30kn.
Na kraju zaista dođe jeftinije / 220kn vs 290kn.
Ali je zakomplicirano do daske / tu ne vidim neki jednostavniji račun kao što mi se prezentiralo.

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 11.06.2010. u 14:40.
Imagine je offline   Reply With Quote