View Single Post
Staro 11.06.2010., 10:07   #1
kaiserrex
Banned
Moj komp

kaiserrex's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Lightbulb Što to podmazuje moje kotačiće u svezi Apple-a

Apple ( Jobs ) stvarno zna pretjerati u izjavama, a usvezi najave iPhone4 mobilnog uredjaja na keynote-u/WWDC 2010.
Ekran ima vise pixela po inchu ( znaci vecu rezoluciju ), sto je ocito prema Appleu revolucionarno u svijetu proizvodnje LCD ekrana i naravno to nije samo ekran sa vecom gustocom pixela to je RETINA display. Jel me shvacate to nije bilo kakav display to je, ajm svi zajedno, RETINA display. A izmedju ostalog toliko je dobar da ga ljudsko oko nemoze u potpunosti percipirati...You know what...Its that good!!!
Isto tako, Video konferencija ( Video call/chat ) nije obican video poziv to je FACETIME. Nije kao da razgovaras i vidis se s nekim preko mobilnog uredaja...that would be stupid...nego sada upadas u trans upadas u FACETIME, a to te naposljetku promijeni, promijeni nacin na koji komuniciras s ljudima ZAUVIJEK. I jel sam napomenuo da to radis bezicno, da, da BEZICNO...... and now it's real OMG!
Osim toga, Stevie je izjavio mozda najvecu umotvorinu na svijetu EVER.... they have reinvented the wheel all over again.....da citiram: "We finally found a way to get them ( iOS4 upgrade ) for free to our iPod touch users." OMG2!!!
Uredjaj sad ima ziroskop, te je sukladno tome intelegentniji jer OSJECA svijet oko sebe, dokazano na principu izbijanja drvenih blokova, toj antologijskoj sportskoj disciplini koju su upraznjavali nasi preci MAJMUNI.
Uredjaj je izradjen od plastike, ali ne bilo kakve plastike, izradjen je od TVRDE PLASTIKE, a proces dobivanja tog materijala je "child labor free" i zelen je ( obojan u crnu ili bijelu boju ), i da izradjen je u tvornici, TVORNICI u procesu koji se naziva mehanička obrada materijala. Uredjaj ima antenu, da ali ne bilo kakvu antenu, uredjaj jest antena ( ok za ovo Apple-u skida kapu na implementaciju antene, wifi-a, GPSa i Bluetootha u kostur uredjaja ). Naravno uredjaj je tanak, 24% tanji ( 9,3 mm ) od prethodnika sto je u skladu sa Cro-a-porterom i kolekcijom proljece-ljeto. Jesam vam rekao da je ovo pametan telefon, sto nije u skladu sa Cro-a-porterom.
Osim toga sada dobivamo iBook app na sam uredjaj. Sto znaci da, zamislite, ako kupite elektronsku knjigu na iPadu NECE TE morati istu kupiti za iPhone4...it like you getting it for free...kinda...

Nemoj te ovo shvatiti kao napad na Apple i njihove proizvode, ovo je samo osvrt na nesto sto se zove MARKETING...in the purest sense of that word...Steve Jobs je guru marketinga stvarno zna lijepo upakirat stvari, mozda da je odabrao drugi poslovni poziv, mozda cvjecar, pretpostavljam da bi bio najbolji cvjecar u poznatom univerzumu a i dalje.

P.S.: Posto sam umjesao modu i cvjece u ovaj tekst, to pak potvrdjuje moj zakljucak da je Stevie pomalo narcisoidan, pa svi uredjaji koje "stvara" pocinju sa prefiksom "i"

Zadnje izmijenjeno od: kaiserrex. 11.06.2010. u 10:56.
kaiserrex je offline   Reply With Quote