View Single Post
Staro 11.06.2010., 01:15   #12
Verbum
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor krešo Pregled postova
Ti si vjerojatno samo gamer pa si gledao samo te testove. Ne znam kako drugačije objasniti da su ti promakli svi oni rezultati gdje su i 655K i 875K OC-ani (nije jasno naglašeno ali OC rezultati dotičnih su korišteni iz ovoga testa, a tu se vidi kako je 655K radio na skoro 4.5GHz, a 875K na 4.185GHz - da redovito pratiš članke to bi ti valjda bilo jasno).

Što se gaming testova tiče rezultate OCanih Intela nemamo u bazi pa ih nismo niti mogli koristiti. Ionako su tu svi procesori podjednaki a niti OC-om se ne može puno izvući sa korištenom karticom (što i pokazuje primjer OC-anog 1055T procesora)

Core i7-875K pojede za doručak Core i5-750 pa bi korištenje toga procesora nasuprot 1055T-a bila blamaža za Intel. Iz toga proizlazi kako nam je Intel, a ne AMD platio...

Ubuduće molim, sa razumjevanjem pročitaj članak i ne bacaj neutemeljene optužbe.
Pročitao sam i taj prethodni test ali svejedno mislim da bi trebali naznačiti kada je pojedini procesor overclockan i na kojoj frekvenciji čisto da bi se izbjegao pogrešan zaključak.

Volio bi vidjeti tu blamažu za Intel tj. htjeo bi vidjeti kako 875K pojede i5 750 za doručak u brojkama, a i da vidimo za koliko je to točno Phenom X6 bolji od i5 750.

Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 11.06.2010. u 01:35.
Verbum je offline   Reply With Quote