View Single Post
Staro 10.06.2010., 22:44   #186
RaNz0
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Ne deri se. Nitko te ne vrijedja nimalo, ali zato ti upotrebljavas izrazito kulturne rijeci.

Opce poznat problem sa Kaspersky-m (izaberi si verziju). I sta sad?

zašto da se ne derem?

jer si ti rekao?

ne, neću se derati zato što nemam naviku derati se, a ne zato što si ti tako rekao. pretpostavljam da si mislio na istaknuti dio...postoji razlika između deranja i isticanja.

meni nije to "opće" poznati problem, jer sam ga prvi put (2. put, ali 1. put je bio instaliran samo nekoliko sati) u životu instalirao i ne vjerujem da moram još jednom ponavljati da se rješenje ne može pronaći nigdje na netu...uostalom, to "opće poznato" rješenje sam isprobao prijepostavljanja pitanja i nije pomoglo...

po jednom sam odgovorio tebi i onom drugome gdje sam vam objasnio da me uzalud napadate pričanjem nebuloza, jer niste niti pitanje pročitali do kraja.

nisam nikakve uvredljive riječi koristio...a oni koji upadaju ovdje i govore mi da se "spustim na zemlju, jer sam JA nešto krivo shvatio i pogriješio" zaslužuju da im se kaže da su padobranci i da su pali odnekud i to nije uvredljivo, već ti je to poticaj da se razbudiš i barem pročitaš ono o čemu pišeš prije nego nekoga spuštaš na zemlju, jer si inače samo spuštaš kredibilitet jer si odg. nešto što sam probao prije postavljanja pitanja, a onda mi vas 2 dođete tu pametovati da zašto nisam to isto napravio, jer je to "opće poznato"...

više ne mislim gubiti vrijeme na nikoga po ovom pitanju. onome koji želi shvatiti je jasno o čem pričam, onaj koji ne želi (i ne može) nek živi u svom divnom svijetu.
RaNz0 je offline   Reply With Quote