Tema: Naj Geek
View Single Post
Staro 14.12.2004., 05:23   #64
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Sto se tice placa to je cista ekonomija i zakon trzista. To mi je struka pa dopustite da nesto i kazem o tome. Normalno da nogometasi imaju veca primanja od ljecnika kad su oni proizvod. Real je platio Beckhama 50tak milijuna Eura i 3 puta toliko zaradio u prva 2 mjeseca.I doktori bi imali 100 000eura placu tjedno kad bi u 2 mjeseca donijeli 150 000 000. Kod nas je sljedece: U Dinamu je Mamic koji je sve zivo pokupovao najvecim djelom novcem od Siemensa i ostalih sponzora(T-HT) on (citaj njegova agencija koju on ne vodi kako to stalno spominje al joj je vlasnik) ce te igrace prodati i da samo jednog dobro proda zaradit ce ogromne pare i onda ce "dat" milijun eura u Dinamo kupiti ponovo sve zivo opet nekog prodat i zaradit i hvalit se kako on ulaze svoje pare u klub!
U Hajduku je pitanje politicke moci. Hajduk je dole svetinja i svi "uspjesni" politicari ga zele vodit (al nitko neda pare) jer ako osvoje nesto nadaju se politickim poenima. Vatreni su pokusali ulozit ali su ubrzo shvatili da tu nije kao vani. Vani Milan zaradi na utakmici protiv Fiorentine doma 850 000 eura samo od ulaznica!

Sto se tice nasilja mozda je tebi madafaka normalno pretuci nekoga u tramvaju jer pjeva svoje pjesme i jer govori na svom dijalektu no zalosno je da nevidis nista lose u tome. Covjek ima pravo govorit sta hoce i pjevat sta hoce ako pritom ne krsi zakon. Di bi zavrsili kad bi svakoga tko ima drugacije misljenje pretukli.
Bio sam svjedok prosle godine na Kantridi u predzadnjem kolu kad su igrali Rijeka-Dinamo na zapadu su pretukli-izmasakrirali covjeka na dva metra od mene jer je netko rekao to je tovar i dosao je navijati protiv Dinama a ne za Rijeku! Nakon toga vise ne dolazim na Kantridu. Stvarno moras biti velik covjek ako sa 20 ljudi ides tuci nekoga cija je jedina krivnja da navija i voli neki drugi klub onoliko koliko i ti volis svoj i jos pritom navija za tvoj klub jer mu to pase!