View Single Post
Staro 10.06.2010., 21:18   #11
krešo
Administrator
Moj komp

krešo's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor creativo91 Pregled postova
Mislim da ovaj test baš i nema previše smisla jer ako se već daju rezultati oveclockanog Phenoma II X6 1055T onda bi bilo normalno da se prikažu i rezultati overclockanih Intel procesora na istoj frekvenciji.
Ti si vjerojatno samo gamer pa si gledao samo te testove. Ne znam kako drugačije objasniti da su ti promakli svi oni rezultati gdje su i 655K i 875K OC-ani (nije jasno naglašeno ali OC rezultati dotičnih su korišteni iz ovoga testa, a tu se vidi kako je 655K radio na skoro 4.5GHz, a 875K na 4.185GHz - da redovito pratiš članke to bi ti valjda bilo jasno).

Što se gaming testova tiče rezultate OCanih Intela nemamo u bazi pa ih nismo niti mogli koristiti. Ionako su tu svi procesori podjednaki a niti OC-om se ne može puno izvući sa korištenom karticom (što i pokazuje primjer OC-anog 1055T procesora)

Citiraj:
Autor creativo91 Pregled postova
Nije mi jasno zašto u testu nema i5 750 pošto je cijenovno direktna konkurencija navedenom Phenomu.
Sve u svemu članak mi djeluje više kao plaćeni oglas nego kao neutralan test.
Core i7-875K pojede za doručak Core i5-750 pa bi korištenje toga procesora nasuprot 1055T-a bila blamaža za Intel. Iz toga proizlazi kako nam je Intel, a ne AMD platio...

Ubuduće molim, sa razumjevanjem pročitaj članak i ne bacaj neutemeljene optužbe.

Zadnje izmijenjeno od: krešo. 10.06.2010. u 21:23.
krešo je offline   Reply With Quote