Citiraj:
Autor creativo91
Mislim da ovaj test baš i nema previše smisla jer ako se već daju rezultati oveclockanog Phenoma II X6 1055T onda bi bilo normalno da se prikažu i rezultati overclockanih Intel procesora na istoj frekvenciji. 
|
Ti si vjerojatno samo gamer pa si gledao samo te testove. Ne znam kako drugačije objasniti da su ti promakli svi oni rezultati gdje su i 655K i 875K OC-ani (nije jasno naglašeno ali OC rezultati dotičnih su korišteni iz
ovoga testa, a tu se vidi kako je 655K radio na skoro 4.5GHz, a 875K na 4.185GHz - da redovito pratiš članke to bi ti valjda bilo jasno).
Što se gaming testova tiče rezultate OCanih Intela nemamo u bazi pa ih nismo niti mogli koristiti. Ionako su tu svi procesori podjednaki a niti OC-om se ne može puno izvući sa korištenom karticom (što i pokazuje primjer OC-anog 1055T procesora)
Citiraj:
Autor creativo91
Nije mi jasno zašto u testu nema i5 750 pošto je cijenovno direktna konkurencija navedenom Phenomu. 
Sve u svemu članak mi djeluje više kao plaćeni oglas nego kao neutralan test. 
|
Core i7-875K pojede za doručak Core i5-750 pa bi korištenje toga procesora nasuprot 1055T-a bila blamaža za Intel. Iz toga proizlazi kako nam je Intel, a ne AMD platio...
Ubuduće molim, sa razumjevanjem pročitaj članak i ne bacaj neutemeljene optužbe.